Haarwerken, haardelen en verzorgingsproducten voor haarprofessionals

BEL VOOR PERSOONLIJK ADVIES: 053 - 488 44 00

Damespruiken

per pagina
per pagina


Damespruiken

Kondor Hair heeft een zeer ruime voorraad damespruiken beschikbaar voor haarwerkspecialisten en haarprofessionals in de zorgsector. Bekijk op uw gemak de modellen die wij bieden. In onze online groothandel kunnen gecertificeerde haarwerkspecialisten en haarwerkprofessionals eenvoudig een zichtzending aanvragen of een bestelling doen. Bent u op zoek naar een passende oplossing voor uw klant en heeft u hulp nodig? Stuur foto’s van uw cliënt en vul enkele gegevens in en wij stellen een passende zichtzending voor u samen.

Bent u op zoek naar een erkende haarwerkspecialist die u kan adviseren of begeleiden? Kondor Hair brengt u graag in contact met een gecertificeerd haarprofessional bij u in de buurt. Vul hier uw gegevens in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op. Bellen kan natuurlijk ook via 053 - 488 44 00.

Zichtzending damespruiken

Een geschikt model gevonden? Als u een account aangemaakt heeft en ingelogd bent, kunt u eenvoudig de betreffende damespruik naar wens op zicht bestellen. Wij vullen de bestelling aan met vergelijkbare pruiken om de slagingskans te vergroten, tenzij anders aangegeven. We leveren de pruiken zo spoedig mogelijk of op een voor u gewenste datum. Modellen die wij op voorraad hebben en die u voor 16.00 uur besteld heeft, ontvangt u binnen 24 uur, tenzij anders door u aangegeven. U kiest een geschikte pruik en stuurt datgene wat niet bij uw klant past naar ons terug.

Over Kondor Hair

Kondor Hair is een groothandel in haarwerken en haardelen en levert:

Bovendien ondersteunen we u als professional overal waar nodig. Wij geven trainingen, zodat uw kennis up-to-date blijft. U kunt niet alleen bij ons terecht voor haarwerken en haardelen, maar ook voor advies over het onderhoud ervan, in elke situatie, bij verschillende haarproblemen.

Welke damespruik is geschikt?

Dankzij onze jarenlange ervaring in deze gespecialiseerde markt, weten we precies welke pruik het beste past bij uw klant in de desbetreffende situatie. We leveren diverse kwaliteitsmerken van zowel synthetisch haar, als echt haar en gemixt vezel. Naast confectie-haarwerken, verzorgen we semi-maatwerk en volledig maatwerk wanneer gewenst.

Meer informatie

Wilt u een damespruik bestellen? Blader op uw gemak door onze collectie of laat u door ons adviseren. Met enkele goede foto’s in daglicht en eventuele aanvullende gegevens, maken we uw zichtzending graag voor u klaar, zodat u de pruiken snel met uw klant kunt gaan doorpassen. Heeft u vragen? Neem  gerust contact met ons op.

Over Kondor Hair

Kondor Hair levert een breed assortiment kwalitatief hoogwaardige haarwerken, haardelen en bijbehorende verzorgingsproducten aan dealers in heel Nederland en België. Essentieel hierin is het advies dat wij hierbij leveren, op basis van jarenlange ervaring, kennis van producten en markten.

Meer over Kondor Hair

Heeft u vragen?

Wij helpen u graag!

  053 - 488 44 00

Stel een vraag per email