Haarwerken, haardelen en verzorgingsproducten voor haarprofessionals

BEL VOOR PERSOONLIJK ADVIES: 053 - 488 44 00

Herentoupetten

per pagina
per pagina


Toupets voor heren

Bent u op zoek naar toupets of haarstukken voor heren? Kondor Hair is leverancier van haarwerken en haardelen. We leveren aan haarwerkspecialisten en gecertificeerde haarprofessionals in de kappersbranche en zorgsector. U bestelt uw zichtzendingen bestaande uit één of meerdere toupets eenvoudig en snel in onze online groothandel. Indien u op werkdagen voor 16.00 uur bestelt kunnen we binnen 24 uur de voorradige haarwerken leveren. Aanvullende leveringen of afspraken over een ander tijdstip zijn altijd in overleg mogelijk. Als u precies weet wat u wilt, kunt u ook gerichte bestellingen plaatsen. Heeft u advies of hulp nodig?
Laat ons een zichtzending samenstellen
.

Bent u op zoek naar een erkende haarwerkspecialist die u kan adviseren of begeleiden? Kondor Hair brengt u graag in contact met een gecertificeerd haarprofessional bij u in de buurt.
Vul hier uw gegevens in
en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op. Bellen kan natuurlijk ook via 053 - 488 44 00.

 

Toupet van goede kwaliteit

Een toupet is voor sommige heren een welkome oplossing wanneer zij te kampen hebben met haaruitval of kale plekken. Wij bieden confectiehaarwerken, maar leveren ook semi-maatwerk en maatwerk, indien gewenst.
Wij adviseren u graag
welke toupet het meest geschikt is voor uw klant, gelet op het haarprobleem en de leefsituatie. Kwaliteit en service zijn voor ons belangrijke pijlers. We hebben een collectie toupets van topkwaliteit weten samen te stellen. Haarwerken en haardelen die goed blijven zitten en comfortabel dragen.

Waarom Kondor Hair?

Kondor Hair is een gespecialiseerde groothandel waar u niet alleen voor pruiken en toupets terecht kunt, maar ook voor advies over het onderhoud ervan en voor ondersteuning bij het begeleiden van uw klanten. We geven ook trainingen, bij- en nascholing voor certificering. Zo helpt u iedere klant altijd op perfecte en professionele wijze, afgestemd op de zorgvraag. Enkele kenmerken van Kondor Hair op een rij:

  • Snelle levering
  • Professioneel advies
  • Vriendelijke en correcte service

We zoeken altijd samen met u naar de beste oplossing voor uw klant. Onze medewerkers hebben een perfect inlevingsvermogen en beschikken over een flinke dosis creativiteit die hierbij aan te pas komt. We zijn 6 dagen in de week bereikbaar van maandag t/m zaterdag op het telefoonnummer 053 - 488 44 00. Op werkdagen tussen
8.30 uur en 17.00 uur en op zaterdag tussen 8.00 uur en 15.30 uur.

Meer weten

In onze online groothandel bestelt u eenvoudig een toupet voor uw klant, zowel op zicht als gericht. U selecteert geschikte toupets voor de zichtzending, die wij aanvullen met vergelijkbare modellen om de slagingskans te vergroten, tenzij anders aangegeven. De door u uitgekozen toupet kunt u behouden en de resterende toupets stuurt u weer binnen de gestelde zichtzendingstermijn naar ons terug. Wilt u meer weten? Lees meer over
Kondor Hair
of neem contact met ons op.

Over Kondor Hair

Kondor Hair levert een breed assortiment kwalitatief hoogwaardige haarwerken, haardelen en bijbehorende verzorgingsproducten aan dealers in heel Nederland en België. Essentieel hierin is het advies dat wij hierbij leveren, op basis van jarenlange ervaring, kennis van producten en markten.

Meer over Kondor Hair

Heeft u vragen?

Wij helpen u graag!

  053 - 488 44 00

Stel een vraag per email