Haarwerken, haardelen en verzorgingsproducten voor haarprofessionals

BEL VOOR PERSOONLIJK ADVIES: 053 - 488 44 00

Kinderpruiken

Kinderpruiken

 

Kondor Hair heeft hoogwaardige kinderpruiken in het assortiment. We leveren aan kappers en haarwerkspecialisten door het hele land. Hieronder treft u de modellen die u gemakkelijk in onze online groothandel kunt bestellen, zowel zichtzendingen bestaande uit meerdere pruiken, als gerichte (directe) bestellingen. Heeft u hulp nodig bij uw keuze? Laat ons een zichtzending samenstellen of neem vrijblijvend contact met ons op. Heeft uw kind last van haaruitval? Bel gerust 053 - 488 44 00, wij brengen u graag in contact met een specialist bij u in de buurt.

Bent u op zoek naar een erkende haarwerkspecialist die u kan adviseren of begeleiden? Kondor Hair brengt u graag in contact met een gecertificeerd haarprofessional bij u in de buurt.
Vul hier uw gegevens in
en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op. Bellen kan natuurlijk ook via 053 - 488 44 00.


Comfortabele kinderpruiken

Een kinderpruik moet goed blijven zitten en comfortabel te dragen zijn. Een kind moet lekker kind kunnen zijn, zonder dat het steeds aan de pruik herinnerd wordt. Lekker ongestoord buiten spelen. Op school gewoon normaal kunnen functioneren. Het correct aanmeten en kiezen van een pruik dat perfect past bij het kind, vraagt om gespecialiseerde kennis. Wij ondersteunen haarwerkspecialisten met dit lastige proces, van de keuze tot aan de begeleiding van hun klanten.

Kinderpruiken bestellen

Weet u welk model geschikt is? Als u bij ons een account heeft, dan bestelt u uw zichtzending eenvoudig in onze online groothandel. Een gerichte bestelling kan natuurlijk ook. Bij een zichtzending vullen we uw bestelling aan met vergelijkbare pruiken om de slagingskans te vergroten, tenzij anders aangegeven. De kinderpruiken worden zo spoedig mogelijk bij u afgeleverd. Modellen die wij op voorraad hebben en die u voor 16.00 uur besteld heeft, leveren wij binnen 24 uur, tenzij anders afgesproken met onze medewerkers.


Kinderen met haaruitval

Een pruik kan een mogelijke oplossing zijn voor kinderen met haaruitval. Haarstukken zijn soms ook geschikt, bijvoorbeeld bij bepaalde vormen van alopecia. Een goede pruik van kwaliteit kan behoorlijk in de papieren lopen, ondanks dat de zorgverzekering een deel van het haarwerk vergoed. Om daarin tegemoet te komen is de Stichting Haarwensen opgericht. Deze stichting heeft als doel om alle kinderen in de leeftijd t/m 18 jaar die door een medische behandeling of andere vorm van alopecia hun haar verliezen te voorzien van een pruik. Wilt u hier meer over weten? Neem gerust contact met ons op, wij vertellen u er graag meer over.

Meer informatie

Bekijk op deze pagina onze collectie kinderpruiken of laat u door ons adviseren. We maken uw zichtzending graag voor u klaar aan de hand van enkele goede foto’s in daglicht en eventuele aanvullende gegevens. Neem vrijblijvend contact met ons op bij vragen.

Over Kondor Hair

Kondor Hair levert een breed assortiment kwalitatief hoogwaardige haarwerken, haardelen en bijbehorende verzorgingsproducten aan dealers in heel Nederland en België. Essentieel hierin is het advies dat wij hierbij leveren, op basis van jarenlange ervaring, kennis van producten en markten.

Meer over Kondor Hair

Heeft u vragen?

Wij helpen u graag!

  053 - 488 44 00

Stel een vraag per email