Haarwerken, haardelen en verzorgingsproducten voor haarprofessionals

BEL VOOR PERSOONLIJK ADVIES: 053 - 488 44 00

Onderhoudsmiddelen

per pagina
per pagina


Onderhoudsmiddelen


Elke haarwerkspecialist weet het: goede onderhoudsmiddelen zijn onmisbaar om een haarwerk kwalitatief goed en mooi te houden. Kondor Hair biedt een ruime collectie aan shampoos, balsams, conditioners en andere producten waarmee elke pruik en elk haarstuk van uw klant perfect verzorgd kan worden en goed in model blijft. We leveren bovendien onderhoudsartikelen met grote inhoud voor salongebruik en geven advies over hoe het haarwerk het beste onderhouden kan worden.

Goed onderhoud

Iedereen die een pruik draagt wil natuurlijk dat die er mooi uitziet, de juiste glans behoudt en in model blijft zitten. Het gebruik van de juiste onderhoudsmiddelen is hiervoor essentieel. Onze medewerkers vertellen u graag welke producten u uw klant het beste kunt adviseren in de betreffende situatie. De producten bestelt u eenvoudig in onze online groothandel.

Naast de producten, adviseren we haarwerkspecialisten over hoe een haarwerk onderhouden moet worden. Hoe houdt uw klant het haarwerk zo lang mogelijk goed? Hoe kan uw klant het haarwerk zonder klachten of problemen blijven dragen? Wij helpen u graag met het beantwoorden van deze en andere vragen. 

Waarom Kondor Hair?

Kondor Hair is een gespecialiseerde groothandel dat niet alleen pruiken en onderhoudsmiddelen levert, maar ook advies, trainingen en bij- en nascholing geeft. Op die manier kunt u uw eigen klant goed blijven bedienen en adviseren, precies zoals hij of zij nodig heeft. Bij Kondor Hair kunt u rekenen op:

  • Zeer snelle levering
  • Persoonlijke service
  • Professioneel advies op maat

We leiden haarwerkspecialisten en zorggerelateerde leveranciers op hoog niveau op, zodat de klant altijd verzekerd is van een goed product. We zijn 6 dagen in de week bereikbaar, van maandag t/m vrijdag tussen 8.30 uur en 17.00 uur en zaterdag van 8.00 uur tot 15.30 uur op het telefoonnummer 053 - 488 44 00. Dankzij onze grote voorraad zijn we in staat snel te leveren. Wist u dat u uw bestelling binnen 24 uur in huis heeft als u voor 16.00 uur bestelt, mits voorradig?

Meer informatie

In onze online groothandel kunt u gemakkelijk en veilig producten bestellen als u een account bij ons heeft. Wilt u meer weten? Lees meer over Kondor Hair of neem contact met ons op.

Over Kondor Hair

Kondor Hair levert een breed assortiment kwalitatief hoogwaardige haarwerken, haardelen en bijbehorende verzorgingsproducten aan dealers in heel Nederland en België. Essentieel hierin is het advies dat wij hierbij leveren, op basis van jarenlange ervaring, kennis van producten en markten.

Meer over Kondor Hair

Heeft u vragen?

Wij helpen u graag!

  053 - 488 44 00

Stel een vraag per email