Haarwerken, haardelen en verzorgingsproducten voor haarprofessionals

BEL VOOR PERSOONLIJK ADVIES: 053 - 488 44 00

Informatie en Advies


Kondor Hair is een groothandel en levert haarwerken en haarstukken aan haarwerkprofessionals in heel Nederland. Daarnaast adviseren en trainen wij haarwerkspecialisten, zodat zij de beste zorg en dienstverlening aan hun klanten kunnen leveren en kunnen blijven leveren. Wilt u uitbreiden of wilt u zich specialiseren? Lees meer over hoe u zorgaanbieder of haarwerkspecialist wordt. Lees via onderstaande links meer over haarproblemen, oplossingen, vergoedingen en advies.

Waarmee kunnen we u van dienst zijn?

OPLOSSINGEN

ADVIES VOOR ZORGAANBIEDERS

HAARPROBLEMEN

VERGOEDING ZORGVERZEKERING


Meer informatie voor professionals


Wilt u onze collectie aan uw klanten presenteren en wilt u graag met ons samenwerken? Neem contact met ons op en wij nemen graag met u door wat wij voor u kunnen betekenen.

 

Meer informatie voor consumenten

Bent u op zoek naar een pruik voor uzelf? Neem gerust contact met ons op en wij brengen u graag in contact met een haarwerkspecialist bij u in de buurt voor de beste begeleiding

Over Kondor Hair

Kondor Hair levert een breed assortiment kwalitatief hoogwaardige haarwerken, haardelen en bijbehorende verzorgingsproducten aan dealers in heel Nederland en België. Essentieel hierin is het advies dat wij hierbij leveren, op basis van jarenlange ervaring, kennis van producten en markten.

Meer over Kondor Hair

Heeft u vragen?

Wij helpen u graag!

  053 - 488 44 00

Stel een vraag per email