Haarwerken, haardelen en verzorgingsproducten voor haarprofessionals

BEL VOOR PERSOONLIJK ADVIES: 053 - 488 44 00

Advies voor zorgaanbieders


Als zorgaanbieder krijgt u veel vragen van uw klanten over een haarwerk. Het begint natuurlijk met de keuze van een passend haarwerk. Verder krijgt u uiteenlopende vragen over bijvoorbeeld het dragen ervan, het bevestigen, het onderhouden en ga zo maar door. Goede ondersteuning op dit gebied van een specialist is dan ook heel erg belangrijk.

Experts

De medewerkers van Kondor Hair zijn experts op het gebied van haarwerken en haarstukken. U kunt 6 dagen in de week van maandag t/m vrijdag tussen 8:30 uur tot 17:00 uur en op zaterdag van 8:00 uur tot 15:30 uur bij ons terecht voor ondersteuning en vragen. Wij blijven continu op de hoogte van al het nieuws op ons vakgebied. Van nieuwe of verbeterde vezels. Van nieuwe merken en collecties, maar ook van de ontwikkeling van pruiken en de verbetering van de kwaliteit ervan.  

Trainingen

Om te blijven voldoen aan de voorwaarden van de ANKO of de SEMH als gecertificeerd leverancier, wordt u jaarlijks getoetst. Kondor Hair geeft trainingen, waarin we u alle kennis bijbrengen die u nodig heeft om te kunnen slagen en om uw certificering te behouden. Ook verzorgen wij trainingen op maat. Bekijk ons aanbod trainingen.

Waarom Kondor Hair?

Onze dienstverlening kenmerkt zich door:

  • Goede service en maatwerk
  • Snelle levering
  • Perfecte bereikbaarheid
Ook als u hulp nodig heeft met de keuze van een geschikt haarwerk, helpen we u graag. Op basis van enkele foto’s die u ons toestuurt, inclusief belangrijke aanvullende gegevens, stellen we een zichtzending voor u samen. U bent klaar in enkele stappen.
 

Over Kondor Hair

Kondor Hair levert een breed assortiment kwalitatief hoogwaardige haarwerken, haardelen en bijbehorende verzorgingsproducten aan dealers in heel Nederland en België. Essentieel hierin is het advies dat wij hierbij leveren, op basis van jarenlange ervaring, kennis van producten en markten.

Meer over Kondor Hair

Heeft u vragen?

Wij helpen u graag!

  053 - 488 44 00

Stel een vraag per email