Haarwerken, haardelen en verzorgingsproducten voor haarprofessionals

BEL VOOR PERSOONLIJK ADVIES: 053 - 488 44 00

Upgraden naar haarwerksalon


Dun, fijn haar en/of haaruitval kan een mens onzeker maken. Om het zelfvertrouwen terug te krijgen is een haarwerk voor velen een welkome oplossing. Sommige kapsalons worden hier regelmatig mee geconfronteerd en sturen deze mensen door naar haarwerkspecialisten. Het upgraden van de kapsalon naar een haarwerksalon is dan zeker het overwegen waard.

Van kapsalon naar haarwerksalon

Als u een haarwerksalon heeft, hoeft u klanten met haaruitval niet meer door te sturen. Als u voldoet aan alle eisen voor certificering kunt u deze mensen direct helpen. Bovendien is certificering van belang om u te onderscheiden van niet-gecertificeerde salons, waarbij het tegelijkertijd een bevestiging is voor klanten dat zij een goede keuze maken. Stuk voor stuk redenen om uw huidige salon te upgraden naar een haarwerksalon. Om aan de voorwaarden van de ANKO of de SEHM te voldoen als gecertificeerd leverancier wordt u jaarlijks getoetst. Bij Kondor Hair kunt u de benodigde trainingen volgen als haarprofessional of haarwerkspecialist.

Soorten trainingen

Brancheverenigingen in samenwerking met zorgverzekeraars eisen dat u een opleiding volgt, voordat u als gecertificeerd specialist aan de slag kunt gaan. Daarnaast kun u dankzij het volgen van trainingen uw klanten goed adviseren en bedienen. De trainingen die Kondor Hair aanbiedt zijn:

Naast de trainingen, begeleiden we u van A tot Z. We helpen u elke vraag te beantwoorden en een oplossing te zoeken voor ieder probleem waar u mee te maken krijgt.

Meer informatie

Wanneer u meer informatie wenst over het upgraden van uw salon naar een haarwerksalon, kunt u gerust contact met ons opnemen. Onze medewerkers vertellen u er graag meer over.
Bellen kan ook via 053 488 44 00