Haarwerken, haardelen en verzorgingsproducten voor haarprofessionals

BEL VOOR PERSOONLIJK ADVIES: 053 - 488 44 00

Haarproblemen


Mensen met haarproblemen voelen zich soms behoorlijk onzeker, onprettig of zelfs ongelukkig. Haarwerkspecialisten moeten deze haarproblemen herkennen en de klant eerlijk en duidelijk kunnen informeren over welke oplossingen het beste zijn in de betreffende situatie.

 

Veelvoorkomende haarproblemen

Enkele veelvoorkomende haarproblemen waar de klanten van haarwerkspecialisten en zorgaanbieders mee te maken krijgen zijn:

  • Haaruitval bij chemotherapie
  • Specifieke vormen van alopecia
  • Haaruitval door stress of emotionele gebeurtenissen
  • Hormonale haaruitval
  • Haaruitval als bijwerking door medicijngebruik
  • Haaruitval door (extreem) diëten

Naast het herkennen van de problemen zelf, speelt de emotie en psychische begeleiding een belangrijke rol. Het draait natuurlijk niet alleen om een haarwerk. Het leven van deze mensen kan behoorlijk op de kop staan, waar je als haarwerkprofessional rechtstreeks mee te maken krijgt. Heeft uw klant last van één van deze of andere haarproblemen? Wij kunnen u - mede dankzij onze jarenlange ervaring op dit gebied - alles vertellen over de specifieke haarproblemen, hoe u deze herkent, maar ook hoe u uw klanten het beste kunt begeleiden. Heeft u zelf te maken met haaruitval? Wij regelen graag een afspraak voor u met een gecertificeerd haarprofessional.

Waarom Kondor Hair?

Haarwerkers en haarwerkspecialisten kunnen bij Kondor Hair altijd rekenen op persoonlijk advies en begeleiding. Denk hierbij aan tips voor de ondersteuning van klanten met specifieke problemen. Ook als u zelf haarproblemen heeft, helpen we u graag waar nodig. We helpen u bijvoorbeeld met het vinden van een gecertificeerd haarwerkspecialist, die voor u een haarwerk van goede kwaliteit kan aanmeten. De dienstverlening van Kondor Hair kenmerkt zich door:

  • Professionele en adequate service
  • Snelle levering – voor 16:00 uur besteld, binnen 24 uur geleverd
  • 6 dagen per week bereikbaar

We trainen onze klanten volledig en op hoog niveau. Na de training houdt het bij ons natuurlijk niet op. Wij helpen en adviseren u bijvoorbeeld graag met de keuze van het meest geschikte haarwerk voor een specifieke klant. Stuur daarvoor enkele goede foto’s in met aanvullende gegevens en wij stellen een geschikte zichtzending voor u samen. We adviseren u ook graag of maatwerk noodzakelijk is of niet, of over het onderhoud van een haarwerk, net waar u behoefte aan heeft. We zijn dus niet alleen leverancier, maar samengevat: uw steun en toeverlaat.

Meer informatie

Wilt u meer informatie? Neem contact op met één van onze medewerkers via telefoonnummer 053-4884400, stuur een e-mail of maak gebruik van het contactformulier om een afspraak te maken.
 

Over Kondor Hair

Kondor Hair levert een breed assortiment kwalitatief hoogwaardige haarwerken, haardelen en bijbehorende verzorgingsproducten aan dealers in heel Nederland en België. Essentieel hierin is het advies dat wij hierbij leveren, op basis van jarenlange ervaring, kennis van producten en markten.

Meer over Kondor Hair

Heeft u vragen?

Wij helpen u graag!

  053 - 488 44 00

Stel een vraag per email