Haarwerken, haardelen en verzorgingsproducten voor haarprofessionals

BEL VOOR PERSOONLIJK ADVIES: 053 - 488 44 00

Haarverlies bij vrouwen


Vrouwen hebben vaker last van haarverlies dan dat u misschien denkt. Heeft u hier ook last van en maakt u zich zorgen? Vul hier uw gegevens in en Kondor Hair brengt u in contact met een gecertificeerd haarprofessional bij u in de buurt. Deze haarprofessional kan u adviseren of begeleiden, net waar u behoefte aan heeft.

Haaruitval, en nu?

Haaruitval kan uw dagelijks functioneren beïnvloeden. Met een mooie bos haar voelt u zich een stuk prettiger, hetgeen bijdraagt aan een hoog zelfvertrouwen. Voor veel vrouwen is haaruitval een lastig onderwerp om over te praten. Toch raden we u aan om uw probleem met een specialist te bespreken, zoals uw eigen huisarts bijvoorbeeld. Daarnaast kunt u voor vrijblijvende informatie of voor een vrijblijvend advies altijd bij ons terecht.

Oorzaken haarverlies bij vrouwen

Soms zijn de oorzaken van haarverlies bij vrouwen duidelijk aanwijsbaar, zoals chemo, hormonale schommelingen of een slechte conditie van de hoofdhuid. Over het algemeen zijn de meest voorkomende soorten haaruitval bij vrouwen:

  • Haaruitval door stress (telogeen effluvium)
  • Erfelijke haaruitval (Alopecia androgenetcia)
  • Haarziektes, zoals alopecia aereta
  • Haaruitval door medicijngebruik


Meer informatie?

Heeft u last van haaruitval en bent u op zoek naar een haarwerkspecialist die u hierin kan adviseren of begeleiden? Wij brengen u graag in contact met een gecertificeerd haarprofessional bij u in de buurt. Vul hier uw gegevens in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op. U kunt ons natuurlijk ook bellen via 053 488 44 00.

Over Kondor Hair

Kondor Hair levert een breed assortiment kwalitatief hoogwaardige haarwerken, haardelen en bijbehorende verzorgingsproducten aan dealers in heel Nederland en België. Essentieel hierin is het advies dat wij hierbij leveren, op basis van jarenlange ervaring, kennis van producten en markten.

Meer over Kondor Hair

Heeft u vragen?

Wij helpen u graag!

  053 - 488 44 00

Stel een vraag per email