Haarwerken, haardelen en verzorgingsproducten voor haarprofessionals

BEL VOOR PERSOONLIJK ADVIES: 053 - 488 44 00

Oplossingen


Voor mannen, vrouwen en kinderen met haarproblemen bestaan er diverse oplossingen. Haarwerkspecialisten en zorgverleners analyseren het haarprobleem en bespreken welke oplossingen het beste zijn. Dit is per persoon en per situatie verschillend.

Mogelijke oplossingen

Het start dus altijd met het achterhalen van de oorzaken van het haarprobleem. Zodra deze bekend zijn kunnen mogelijke oplossingen in kaart gebracht worden. De oplossingen zijn divers en betreffen o.a.

  • Effectieve hoofdhuid- en haarverzorging
  • Goede en uitgebalanceerde voeding
  • Voedingssupplementen
  • Gezond(er) leven
  • Haarwerken: pruiken synthetisch haar, pruiken echt haar, toupets en haarstukken.
  • Haar op maat

Soms starten haarprofessionals met reparatie of herstel van het eigen haar.

Een haarwerk op maat?

Een pruik of haarstuk van Kondor Hair kan een mogelijke oplossing zijn. Men kan kiezen voor confectiehaarwerken, semi-maatwerk of maatwerk. Soms is maatwerk zelfs noodzakelijk in de betreffende situatie, afhankelijk van bepaalde factoren. Neem voor advies over maatwerk gerust contact met ons op.
 

Over Kondor Hair

Kondor Hair levert een breed assortiment kwalitatief hoogwaardige haarwerken, haardelen en bijbehorende verzorgingsproducten aan dealers in heel Nederland en België. Essentieel hierin is het advies dat wij hierbij leveren, op basis van jarenlange ervaring, kennis van producten en markten.

Meer over Kondor Hair

Heeft u vragen?

Wij helpen u graag!

  053 - 488 44 00

Stel een vraag per email