Haarwerken, haardelen en verzorgingsproducten voor haarprofessionals

BEL VOOR PERSOONLIJK ADVIES: 053 - 488 44 00

Haarstukken


Haarstukken komen van pas bij dun haar. Er bestaan uiteenlopende soorten en type haarstukjes, die u snel weer een volle haardos geven.

Haarstukken geven zelfvertrouwen

Als u met dunner wordend haar te maken krijgt, kan u dat heel ongelukkig maken. U heeft alles al geprobeerd en uw haar wordt alsmaar dunner. Een haarstuk kan dan een passende oplossing bieden.

Haarstukjes die écht bij u passen

Voor iedereen is een haarstuk beschikbaar qua kleur, lengte en opvulling perfect bij uw eigen haar past. Er is een zeer divers aanbod beschikbaar, waaronder:

  • Haarstukken van synthetisch of echt haar
  • Voor meer haaraanvulling bovenop, voor, achter of aan de zijkanten
  • Met diverse bevestigingen (o.a. tape, safety clips, haarband, klemmen)

Meer informatie

Bent u op zoek naar een haarwerkspecialist die u hierin kan adviseren of begeleiden? Kondor Hair brengt u graag in contact met een gecertificeerd haarprofessional bij u in de buurt. Vul uw gegevens in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op. Bellen kan natuurlijk ook via 053 - 488 44 00.

Over Kondor Hair

Kondor Hair levert een breed assortiment kwalitatief hoogwaardige haarwerken, haardelen en bijbehorende verzorgingsproducten aan dealers in heel Nederland en België. Essentieel hierin is het advies dat wij hierbij leveren, op basis van jarenlange ervaring, kennis van producten en markten.

Meer over Kondor Hair

Heeft u vragen?

Wij helpen u graag!

  053 - 488 44 00

Stel een vraag per email