Haarwerken, haardelen en verzorgingsproducten voor haarprofessionals

BEL VOOR PERSOONLIJK ADVIES: 053 - 488 44 00

Pruiken echt haar


Pruiken van echt haar bieden uitkomst bij haarverlies of dunner (wordend) haar. Dankzij de natuurlijke uitstraling vallen de pruiken niet op als “nep”. Bovendien staat een hoog draagcomfort voorop. Naast pruiken, kunnen toupets en haardelen van echt haar ook een oplossing bieden. Bekijk onze collectie van echt haarpruiken

Pruiken van echt haar voor iedereen

Geen kapsel is hetzelfde. Geen stijl of uitstraling is gelijk. De juiste pruik selecteren die bij uw gezicht, uw leeftijd en uw uitstraling  vraagt dan ook om een geoefend oog.
Een pruik die niet van echt te onderscheiden is. Ze komen voor in alle soorten en maten, maar hoe kies je nu de juiste pruik? Waar moet je op letten?
Bent u op zoek naar een haarwerkspecialist die u hierin kan adviseren of begeleiden? Kondor Hair brengt u graag in contact met een gecertificeerd haarprofessional bij u in de buurt. Vul hier uw gegevens in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op. Bellen kan natuurlijk ook via 053 488 44 00.

 

Over Kondor Hair

Kondor Hair levert een breed assortiment kwalitatief hoogwaardige haarwerken, haardelen en bijbehorende verzorgingsproducten aan dealers in heel Nederland en België. Essentieel hierin is het advies dat wij hierbij leveren, op basis van jarenlange ervaring, kennis van producten en markten.

Meer over Kondor Hair

Heeft u vragen?

Wij helpen u graag!

  053 - 488 44 00

Stel een vraag per email