Haarwerken, haardelen en verzorgingsproducten voor haarprofessionals

BEL VOOR PERSOONLIJK ADVIES: 053 - 488 44 00

Pruiken synthetisch haar


Een synthetische pruik: is deze nu wel of niet geschikt in uw situatie? Er bestaat een grote verscheidenheid aan pruiken, waaronder pruiken van synthetisch haar, maar ook van echt haar.

Een synthetische pruik kiezen

De redenen om voor een pruik te kiezen lopen natuurlijk sterk uiteen. Of u überhaupt (tijdelijk) een pruik gaat dragen bij haarverlies, of een haarstuk bij dun haar, is de eerste stap in het proces. Daarna volgt wat voor soort pruik of haarwerk, wat voor bevestiging, wat voor kleur, en ga zo maar door. Stuk voor stuk details die overwogen moeten worden, zodat u straks over straat gaat met een pruik die comfortabel is en niet van echt te onderscheiden is. Advies van een professional is daarbij meer dan welkom. Wat is het verschil tussen een synthetische en een pruik van echt haar? Past een pruik van kunsthaar wel bij uw levensstijl?

Meer informatie

Bent u op zoek naar een haarwerkspecialist die u hierin kan adviseren of begeleiden? Kondor Hair brengt u graag in contact met een gecertificeerd haarprofessional bij u in de buurt. Vul hier uw gegevens in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op. Bellen kan natuurlijk ook via 053 - 488 44 00

Over Kondor Hair

Kondor Hair levert een breed assortiment kwalitatief hoogwaardige haarwerken, haardelen en bijbehorende verzorgingsproducten aan dealers in heel Nederland en België. Essentieel hierin is het advies dat wij hierbij leveren, op basis van jarenlange ervaring, kennis van producten en markten.

Meer over Kondor Hair

Heeft u vragen?

Wij helpen u graag!

  053 - 488 44 00

Stel een vraag per email