Haarwerken, haardelen en verzorgingsproducten voor haarprofessionals

BEL VOOR PERSOONLIJK ADVIES: 053 - 488 44 00

MaatwerkNaast confectiepruiken en haarwerken, levert Kondor Hair maatwerk. In samenwerking met haarwerkspecialisten realiseren wij maatwerk en semi-maatwerk. We geven trainingen, tips en adviezen, maar leveren ook volledig handgemaakte pruiken of haarstukken, indien gewenst.


Maatwerk haarwerken

Haarwerkspecialisten meten een pruik of haarwerk aan en zorgen dat deze perfect past bij de klant. Soms is een standaardmodel niet voldoende en zijn specifieke aanpassingen noodzakelijk of gewenst. Soms vindt een haarwerkspecialist geen geschikte pruik of haarwerk uit de standaardcollectie dames-, heren- of kinderpruiken. Semi-maatwerk of volledig maatwerk is dan de juiste oplossing.

Het gaat hierbij om specifieke wensen op het gebied van bijvoorbeeld:

  • Kleuren en lengtes
  • Vezels (soort haar)
  • De intensiteit, slag en krul
  • De knooprichting en model
  • Haardichtheid of knoopdichtheid
  • Bevestigingsmogelijkheden

U kunt voor zowel semi-maatwerk als voor volledig handgemaakte pruiken en haarstukken bij Kondor Hair terecht. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie of stuur direct uw maatwerkaanvraag in door deze pdf te downloaden en de gegevens in te vullen.

 Maatwerktrainingen

Kondor Hair biedt beginnerstrainingen, trainingen voor gevorderden en maatwerktrainingen voor professionals in de haarwerkbranche. Tijdens de maatwerktraining leert u hoe zich kan specialisten als maatwerk haardesigner. Daarnaast geven we ook trainingen op maat, volgens al uw wensen, net waar u ondersteuning bij nodig heeft. Denk aan aspecten waar u in de praktijk tegenaan loopt. Of hoe u zelf aanpassingen en reparaties kunt doen. De mogelijkheden zijn divers!

Meer informatie

Bent u haarwerkspecialist of wilt u zich gaan specialiseren op dit gebied? Wilt u graag met ons samenwerken? Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie over onze maatwerkdienstverlening en wat wij voor u kunnen betekenen.

Over Kondor Hair

Kondor Hair levert een breed assortiment kwalitatief hoogwaardige haarwerken, haardelen en bijbehorende verzorgingsproducten aan dealers in heel Nederland en België. Essentieel hierin is het advies dat wij hierbij leveren, op basis van jarenlange ervaring, kennis van producten en markten.

Meer over Kondor Hair

Heeft u vragen?

Wij helpen u graag!

  053 - 488 44 00

Stel een vraag per email