Haarwerken, haardelen en verzorgingsproducten voor haarprofessionals

BEL VOOR PERSOONLIJK ADVIES: 053 - 488 44 00

Maatwerk


Naast confectiepruiken en haarwerken van synthetisch en echt haar, levert Kondor Hair ook maatwerken. Haarwerkspecialisten realiseren maatwerk en semi-maatwerk. Wij leveren maatwerk of semi-maatwerk voor u als consument precies op de wensen, maat, kleur en lengte zoals u ze kunt bespreken met uw haarwerkspecialist.

Maatwerk haarwerken

Haarwerkspecialisten meten een pruik of haarwerk aan en zorgen dat deze perfect past bij de klant. Soms is een standaardmodel niet voldoende en zijn specifieke aanpassingen noodzakelijk of gewenst. Soms vindt een haarwerkspecialist geen geschikte pruik of haarwerk uit de standaardcollectie dames-, heren- of kinderpruiken. Semi-maatwerk of volledig maatwerk is dan de juiste oplossing.
Met name een haarstuk van echt haar, op maat en kleur gemaakt naar uw persoonlijke wensen, is door uw omgeving niet te onderscheiden.

Het gaat hierbij om specifieke wensen op het gebied van bijvoorbeeld:

  • Kleuren en lengtes
  • Keuze soort haar.
  • Intensiteit, slag, krul en stijl
  • Knooprichting en model
  • Haardichtheid of knoopdichtheid
  • BevestigingsmogelijkhedenMeer informatie?

Bent u op zoek naar een haarwerkspecialist die u hierin kan adviseren? Kondor Hair brengt u graag in contact met een gecertificeerd haarprofessional bij u in de buurt. Vul hier uw gegevens in  en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op. Bellen kan natuurlijk ook via 053 488 44 00.

Bent u haarwerkspecialist of wilt u zich gaan specialiseren op dit gebied? Wilt u graag met ons samenwerken? Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie over onze maatwerkdienstverlening en wat wij hierin voor u kunnen betekenen.

Over Kondor Hair

Kondor Hair levert een breed assortiment kwalitatief hoogwaardige haarwerken, haardelen en bijbehorende verzorgingsproducten aan dealers in heel Nederland en België. Essentieel hierin is het advies dat wij hierbij leveren, op basis van jarenlange ervaring, kennis van producten en markten.

Meer over Kondor Hair

Heeft u vragen?

Wij helpen u graag!

  053 - 488 44 00

Stel een vraag per email