Haarwerken, haardelen en verzorgingsproducten voor haarprofessionals

BEL VOOR PERSOONLIJK ADVIES: 053 - 488 44 00

Training


U kunt bij Kondor Hair diverse trainingen volgen als haarprofessional of haarwerkspecialist. Brancheverenigingen in samenwerking met de zorgverzekeraars eisen dat u een opleiding volgt, voordat u als gecertificeerd specialist aan de slag kunt gaan. Daarnaast wilt u zelf op de hoogte blijven van al het nieuws op dit gebied, zodat u uw klanten goed kunt blijven adviseren en bedienen. Bij ons bent u hiervoor aan het juiste adres. Wij zorgen ervoor dat uw kennis up-to-date blijft!

Voor meer informatie neem vrijblijvend contact met ons op: 053 - 488 44 00

Beginnerstraining

Deze basistraining leidt u op tot haarwerkspecialist. U leert o.a. hoe u een haarwerk aanmeet, hoe u zelf aanpassingen doet, reparaties uit kunt voeren, welke bevestigingen er bestaan en ga zo maar door. Alles wat u moet weten om een goede adviseur, zorggerelateerde leverancier en haarwerkspecialist te zijn.


Haarwerk personaliseren

Tijdens deze training leert u hoe u het haarwerk van uw klant kunt vermaken, bijknopen en knippen. Het resultaat? Een goed zittend haarwerk, nauwkeurig op maat, zodat u maximale tevredenheid realiseert. Na deze training weet u precies hoe u een haarwerk moet aanpassen, zodat deze 100% past bij uw klant.


Maatwerktraining

Tijdens de maatwerktraining wordt u opgeleid tot maatwerk hairdesigner. U leert hoe u perfect op maat gemaakte haarwerken maakt, precies volgens alle wensen van uw klant. Na het volgen van deze training heeft u uw specialisme nog verder uitgediept en bent u in staat uw diensten verder te professionaliseren.


Seminar permanente bevestiging

Het dragen van een klein haarstuk biedt de oplossing om dunner wordend haar te verbergen. Dit kan door middel van een permanente bevestiging. Het haarstuk kan bevestigd worden aan het eigen haar, zodat uw klant geheel onbezorgd het haarstuk kan dragen. Deze haarwerkmogelijkheid geeft uw salon een extra dimensie.

Wij kunnen u meerdere permanente bevestigingsmethode leren.

Seminars en training op maat

We bieden diverse seminars, waar we specifieke aspecten van het vak uitlichten. Momenteel kunt u bij ons het seminar Wonderfill volgen, waarin u leert werken met het Maatwerk Wonderfill System. Ook bieden we een seminar permanente bevestiging. Verder kunt u bij ons een algemene training op maat volgen. Deze stellen we volledig naar wens en in overleg met u samen.

 

Seminar Dameshaarstukken HVP

Wij zien de afgelopen jaren de vraag en verkoop in haarstukken voor bovenop het hoofd bij de jongere dames extreem stijgen. De doelgroep hiervoor is: dames met klachten over haaruitval / dames die al lange periode met (te) dun haar lopen / weinig tot geen haar bovenop hebben /erfelijke kaalheid / pilgebruik / jarenlang geverfd haar / haaruitval door medicijngebruik / stress / hormonen / zwangerschap / menopauze ect. U herkent bovenstaande eigenschappen, kent misschien al mensen die bovenstaande klachten hebben of ziet dit bij bestaande klanten bij u in de salon. Het dragen van een haarstuk biedt de oplossing om dit te verbergen en weer vol zelf vertrouwen door het leven te gaan. Het haarstuk word bevestigd op een manier zodat de klant er vrij in is om deze af te zetten wanneer ze wil. Dit biedt ook de mogelijkheid om de hoofdhuid goed te verzorgen (bijv. als iemand onder behandeling is bij een dermatoloog) en het haarwerk niet altijd te hoeven dragen. Het haarstuk wordt bevestigd aan het eigen haar, zodat geheel onbezorgd het haarstuk gedragen kan worden zonder te verschuiven.

 

Meer informatie

Wilt u meer weten? Neem gerust contact met ons op voor meer informatie over de trainingen en bijscholing die wij bieden. Onze medewerkers vertellen u er graag meer over.

Over Kondor Hair

Kondor Hair levert een breed assortiment kwalitatief hoogwaardige haarwerken, haardelen en bijbehorende verzorgingsproducten aan dealers in heel Nederland en België. Essentieel hierin is het advies dat wij hierbij leveren, op basis van jarenlange ervaring, kennis van producten en markten.

Meer over Kondor Hair

Interesse?

Wij trainen, adviseren en begeleiden u volledig
zodat u succesvol kunt starten.

Bel gerust voor informatie en advies:

053 - 488 44 00

stel een vraag per email