Hoe bestelt u een haarwerk?

Hoe bestelt u een haarwerk?

Bij het bestellen van een haarwerk voor uw klant is het van belang om op een aantal punten te letten. Hoe zorgt u er bijvoorbeeld voor dat u een passende kleur uitkiest? En wat is het juiste model voor uw klant?

Brochures

Tijdens het plaatsen van uw bestelling kunt u eenvoudig aangeven welke modellen u wilt bestellen aan de hand van de brochures. Het kan voorkomen dat modellen op de foto in de brochures anders uitvallen dan hoe zij er in werkelijkheid uit zien. Om onvolledige of incorrecte zichtzendingen te voorkomen voorziet Kondor Hair, als specialist op dit gebied, u graag in persoonlijk advies over deze haarwerken. Dankzij de zeer ruime voorraad kan Kondor Hair ook snel vergelijkbare of alternatieve modellen uit voorraad leveren. Op deze manier kunnen wij u ook ontlasten in het maken van de bestelling

Kleuren

Voor het bepalen van de juiste kleur kunt u gebruik maken van een kleurenring van Gisela Mayer of Ellen Wille. Deze kunt u uiteraard bij ons bestellen. Gebruik bij het bestellen van haarwerken uitsluitend haarwerkkleuren, aangezien verfkleuren van kappersproducten hiervan afwijken.

Foto's

Wij voorzien u graag van persoonlijk advies en helpen u graag bij het maken van een bestelling. U kunt bijvoorbeeld foto’s van uw klant meesturen met de mail of via onze chat, zodat wij u kunnen helpen beoordelen welke kleur of welk model bij uw klant past. Dit kan tegenwoordig ook via WhatsApp, waardoor u eenvoudig en snel uw vragen of bestellingen door kunt geven.

Online bestellen

U kunt ook een bestelling plaatsen via onze website, www.kondorhair.nl. Als webklant heeft u het voordeel om ook na kantooruren te kunnen bestellen. U kunt uw bestelling ook per e-mail verzenden naar info@kondorhair.nl of via WhatsApp: +31(0)6 52 854 892