De regels van het kleuren van Jon Renau echthaar

De regels van het kleuren van Jon Renau echthaar

De Renau Natural "RN" kleur collectie is ontwikkeld om echthaar systemen aan te bieden die vrij zijn van traditionele kleurstoffen. Deze kleuropties maken het voor de professional mogelijk om Jon Renau echthaar te personaliseren voor de cliënt. 

1. Enkel "RN" kleuren zijn te kleuren

Alle andere kleuren dragen textiel kleurstoffen en zijn niet bedoeld om chemisch behandeld te worden, op welke manier dan ook. Dit is een algemeen bekend fenomeen in de industrie.

2. Kleur een aantal plukjes als test 

De porositeit is vaak hoger bij alternatief echthaar. Test de kleur op meerdere plekken van het haarwerk voordat u gaat kleuren.

3. Inwerktijd van de kleur kan korter zijn 

Controleer het haar tussentijds goed tijdens het kleurproces. Blijf het in de gaten houden.

4. Licht het haar op tot maximaal 2-3 tinten 

Dit is van cruciaal belang om de integriteit van het haar te behouden, vooral bij het oplichten van de kleur. Wees voorzichtig!

5. Geen volume gebruiken hoger dan 20 (6%) 

Het is niet nodig om hogere volume te gebruiken, omdat oplichten alleen aangeraden wordt tot 2-3 tinten. 

6. Alleen professionals

Als u niet professioneel getraind bent in het kleuren van haarwerk van echt haar, laat dit dan doen door iemand die hier wel in is gespecialiseerd. Niet iedere gecertificeerde haarwerkspecialist is getraind in het aanbrengen van kleur op haarwerken / haarstukken, dus laat dit altijd doen door een professional met kleurervaring.

Let op! Het kleuren van echthaar is altijd anders dan het kleuren van eigen haar. Doe dit daarom alleen als u hier ervaring mee heeft. Wij raden het kleuren van echthaar niet aan, maar vertellen u dit als haarstylist, niet als Kondor Hair zijnde.