Permanente bevestiging

Permanente bevestiging

Micropoint en buisjes

Krijgt u in de salon veel vraag naar T-parting? Vrouwen met dun / fijn haar, die aan een haarstukje toe zijn. Of dames met een T-parting, waarbij de grootte van het stukje niet meer voldoet. Een mooi alternatief hiervoor is permanente bevestiging met micropoint en buisjes. 

Voordelen:

- behoud van eigen haar
- blijft lang zitten
- zeer geschikt voor deze doelgroep, welke kwetsbaar haar heeft


Wist u dat?

  • permanente bevestiging op veel confectiestukken is toe te passen
  • u een grote vraag van klanten kunt afvangen door ook permanente bevestiging aan te bieden
  • deze vraag vooral komt vanuit vrouwen in de leeftijd van 20 tot 50 jaarZie hieronder het verhaal van een dame uit de salon:


Vrouw 51 jaar, Confident Haarzorg

Al 5 jaar komt deze dame in de salon aan de Brinkstraat bij Confident Haarzorg. Voorheen ging mevrouw elders naartoe. Haar man vindt er goed uitzien belangrijk, het stak haar daarom ook dat hij op een dag zei: “wat is je haar dun, moet je daar niet eens voor naar een specialist?” En dit deed ze. Ze is naar een andere haarwerksalon gegaan en heeft daar een haarstuk aan laten meten, een topstuk met safetyclips. Een aantal jaar heeft mevrouw dit gedragen, maar ze stond toch iedere keer weer voor de spiegel waarbij ze geconfronteerd werd met haar dunne haar. “Nu is het klaar, het moet anders”, zei ze. Ze is op internet op zoek gegaan naar een andere manier van bevestigen, uiteindelijk kwam ze uit bij Confident Haarzorg.

Samen met haar is onze haarwerkspecialiste Ellen op zoek gegaan naar de juiste manier van bevestigen. Mevrouw wilde graag iedere dag in de spiegel kijken en een volle bos haar zien. Ellen is daarom haarstukjes met mevrouw gaan passen en is uiteindelijk op een permanente bevestiging uitgekomen. Hierbij wordt het juiste haarstukje met alle haarwensen van de cliënt uitgezocht. Vervolgens wordt het haarstukje door middel van micropoint buisjes bevestigd. Er wordt een klein strookje haar door de buisjes gehaald, deze worden dan dichtgemaakt met een klein beetje lijm. Doordat het haarstuk aan alle kanten met micropoint buisjes wordt bevestigt, zit het stuk zeer stevig. Het schuift niet en het blijft zo’n 4-6 weken zitten.

"Nu wil ik nooit meer anders."

permanente bevestiging topstuk permanente bevestiging topstuk permanente bevestiging permanente bevestiging

Nog geen wilde plannen met Valentijnsdag? Er zijn nog een aantal plekken beschikbaar in de training op 14 februari. Bel snel! 053 - 488 44 00