Renau Exclusive kleuren Jon Renau

Renau Exclusive kleuren Jon Renau

Wat betekent de A of * achter de naam van het haarwerk?

Bij Jon Renau maken ze gebruik van Renau Exclusive kleuren en ‘gewone kleuren’. Zoals u op de website of de prijslijst kunt zien zijn er modellen of kleuren met een A erachter (dit zie je ook op de doos terug). De producten met een ‘A’ erachter of een ‘*’ zijn producten die worden gemaakt in Renau Exclusive kleuren. RN staat voor Renau Natural en dit zijn onbewerkte kleuren. Deze kleuren bevatten dus geen enkele kleurstoffen. Dit zijn de enige kleuren binnen de Renau Exclusive colors die gekleurd kunnen worden! Dit zijn dus alleen: 4RN, 6RN, 8RN, FS12/26RN, 24B22RN en 613RN.

 

Het haar van RN kleuren is opgelicht tot een bepaald level, maar hiervoor is geen enkele kleurstof gebruikt. De kleur 6RN is haar dat opgelicht is naar een level 6, waarbij geen enkele kleuring is gebruikt. De kleur 6 (niet RN) is opgelicht naar een level 6 en vervolgens zijn er level 6 kleurstoffen gebruikt om een natuurlijkere toon te creëren (minder rood en geel).

 

De reden voor de RN selectie kleuren is dat deze makkelijk kunnen worden bewerkt in de salon. In tegenstelling tot de RN kleuren wordt het bij de ‘gewone kleuren’ niet aanbevolen door de fabriek om de kleur te wijzigen, zodra de kleur al is toegepast. De kleurstof die door de fabriek wordt gebruikt, is een textielkleurstof, geen salonkleurstof en reageert niet hetzelfde als de salonkleur. Textielverf kan ook negatief reageren met salonkleuren.

RN kleuren Jon Renau

Kleurenwijzer Jon Renau kleuren

RN kleuren