Tip: shampoo tegen verkleuring echt haar

Tip: shampoo tegen verkleuring echt haar

Geef echt haar de liefde die het nodig heeft!

De zon komt langzaam aan weer om de hoek kijken en daar genieten we natuurlijk enorm van! Een cliënt met een echt haren haarwerk moet zich echter direct weer bewust worden van deze UV-straling en de invloed daarvan op echt haar.

 

Invloed van de zon 

De zon heeft grote invloed op het echte haar. Blonde echt haar tinten vereisen natuurlijk meer liefde, aandacht en verzorging omdat ze snel hun glans en kleur sneller verliezen, de vezel wordt droog of breekt.

In blonde echt haren haarwerken zit vaak van origine warmte in het haar. Hierdoor slaat een haarwerk vaak warmer uit na blootstelling van de zon. Donkere haarwerken lichten juist op door UV-straling.

 

Weten uw klanten dit ook?

Maar de vraag is; weten uw klanten dit ook…? Wij kunnen er als haarwerkspecialisten nog allemaal zo goed van op de hoogte zijn, maar als we dit niet communiceren naar de klant toe dan kunnen we dit advies niet omzetten in een oplossing.

 

Tip van Ellen

Haarwerkspecialist Kondor Hair

Voor het behoud van de kleur van een haarwerk is de In Tone Violet shampoo ontwikkeld. Deze shampoo biedt bescherming tegen het verkleuren van echt haar door UV blootstelling. “Ik adviseer om de In Tone shampoo om de paar wasbeurten te gebruiken”, adviseert Ellen (haarwerkspecialist). in tone shampooin tone shampooin tone shampoo

 

Kijk snel wat de In Tone Violet shampoo kan doen:

in tone shampoo