Zijdezacht haar in een handomdraai!

Zijdezacht haar in een handomdraai!

NIEUW: E-Stylers

 

Zo maar klaar!

De e-Styler is een revolutionair concept, dat de voorbereidingstijd met 50% verkort. De e-styler combineert de functies van gladmaken en borstelen, wat het haarstylingproces op een unieke manier vereenvoudigt. Het haar glijdt gemakkelijk en zonder weerstand door de borstelharen. Met de combinatie van borstelen, warmte en speciale keramische platen wordt het haar optimaal glad gemaakt ongeacht het haartype! Een korte opwarmtijd van 1-2 minuten bespaart u tijd.

 

Geen uitgetrokken haren meer!

Door de afzonderlijke keramische platen wordt de warmte gelijkmatig verdeeld terwijl u met de tool het haar borstelt. Het voordeel van het keramische materiaal ten opzichte van metaal is dat de weerstand minimaal is. Uitgetrokken haren behoren dus tot het verleden. Met de e-styler wordt het haar niet gestreken, maar gemakkelijk geborsteld met eenvoudige bewegingen. Tegelijkertijd wordt de haarstructuur beschermd. Het resultaat is zichtbaar glanzend, steil haar.

 

Zijdezacht

De geïntegreerde ionische technologie geeft het haar een zijdezachte, glanzende en satijn-achtige afwerking. Daarnaast voorkomt het ook statisch haar na het borstelen. Dit is handmatig aan/uit te zetten door middel van de knop op de tool.

 

Voor ieder haartype

Niet alle haren zijn hetzelfde. Fijn haar, bijvoorbeeld, vereist niet zoveel warmte om glad te maken, maar met dik haar heb je hogere temperaturen nodig. Met de e-styler is dit geen probleem. Vijf temperatuurniveaus, tussen 150-230 zijn eenvoudig te selecteren en kunnen worden aangepast aan de individuele behoeften, omdat jij het beste weet wat je haar aankan.

Style erop los!

Steilen, waves, meer volume creëren? Het kan allemaal met de e-styler. Een dame met gekruld haar heeft in no time prachtige steile lokken. Wanneer iemand erg dun / fijn haar heeft creëer je hiermee prachtig extra volume. Speel er vooral mee en kijk wat voor jou klant de geschikte stylemethode is! Bekijk hier het filmpje.

 

Veilig en beschermend

Door het gebruik van natuurrubber worden de verwarmingselementen geïsoleerd en beschermt dit zodoende de hoofdhuid. Het apparaat wordt na 30 minuten automatisch uitgeschakeld, waardoor het veilig is in gebruik. 

stijltang