Haarproblemen en oorzaken

Haarproblemen

Is uw klant bij u gekomen met grote zorgen over veel of extreem haarverlies? Bij ons kunt u altijd rekenen op een geschikt haarwerk voor uw klant. Haaruitval is een veel voorkomend probleem onder zowel mannen en vrouwen. Ervaart uw klant een lichte of extreme vorm van haarverlies? Het soms lastig om de oorzaak te vinden. De problemen zijn divers en kennen verschillende oorzaken. Denk hierbij aan:

  • Haaruitval door chemo
  • Hormonale haaruitval
  • Alopecia
  • Haaruitval door stress
  • Vitaminetekort

Oorzaken haaruitval

Haaruitval heeft veel invloed op het zelfvertrouwen. Dit komt voor bij zowel mannen als vrouwen. Of het nu gaat om dunner wordend haar, breekbaar en poreus haar of extreme haaruitval; de problemen zijn heel divers en kennen verschillende oorzaken. De haaruitval van uw klant kan tijdelijk zijn, maar ook blijvend. Bij mannen bestaat er een natuurlijk verloop van het steeds dunner worden van hun haar. De meeste mannen zijn erfelijk belast met een chronische vorm van haaruitval. Deze vorm wordt alopecia androgenetica genoemd. Vrijwel bijna iedere man krijgt hier op den duur mee te maken. Bij mannen veroorzaakt deze vorm van alopecia kale plekken of zelfs volledige kaalheid. Daarnaast zijn er ook andere factoren die voor dunner wordend haar kunnen zorgen. Denk hierbij aan extreem diëten, stress en medicijngebruik.

Oplossingen haaruitval

Als er sprake is van overmatig haarverlies kan dat voor onzekerheid en onrust zorgen. Samen met u vindt Kondor Hair de beste oplossing voor het haarverlies. De haarwerkspecialisten bij Kondor Hair hebben jarenlange ervaring en staan u dan ook graag te woord met vrijblijvend advies. De juiste oplossing hangt af van het haarprobleem. Denk hierbij aan op maat gemaakte haarwerken voor mannen en vrouwen, of speciale salonbehandelingen. Wilt u uw kennis verbreden als haarwerker? Kondor Hair verzorgt diverse trainingen op het gebied van haarwerken

EASI HAIR BY KONDOR HAIR 

Wij vinden het belangrijk dat wij u goed adviseren over welke haaroplossing u het best kunt geven aan uw klanten. Het EASI HAIR by Kondor Hair-concept legt u dit graag uit d.m.v. de 3 stadia van haaruitval. EASI HAIR by Kondor Hair kan door gebruik van deze methodes uitstekende haaroplossingen bedenken voor elk haarprobleem. Graag willen wij u met deze informatie en begeleiding verrijken! Bent u benieuwd naar deze methode en wat wij daarnaast ook aanbieden? Lees hier meer.