Haaraanvullingen

Producten 1-24 van 47

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren
 1. Nieuw
  EasiPart French XL 8" (EURO) Bent u erkend haarwerkspecialist en reeds klant bij Kondor Hair? Log dan nu in om dit product te bestellen of voor aanvullende informatie.
  11
 2. Nieuw
  EasiPart French 8" (EURO) Bent u erkend haarwerkspecialist en reeds klant bij Kondor Hair? Log dan nu in om dit product te bestellen of voor aanvullende informatie.
  11
 3. Light Cover Piece Long Bent u erkend haarwerkspecialist en reeds klant bij Kondor Hair? Log dan nu in om dit product te bestellen of voor aanvullende informatie.
  25
 4. Top Filler Perfection Mono Bent u erkend haarwerkspecialist en reeds klant bij Kondor Hair? Log dan nu in om dit product te bestellen of voor aanvullende informatie.
  33
 5. High End Top Filler Long Bent u erkend haarwerkspecialist en reeds klant bij Kondor Hair? Log dan nu in om dit product te bestellen of voor aanvullende informatie.
  13
 6. High End Top Filler Curly Bent u erkend haarwerkspecialist en reeds klant bij Kondor Hair? Log dan nu in om dit product te bestellen of voor aanvullende informatie.
  15
 7. High End Top Filler Bent u erkend haarwerkspecialist en reeds klant bij Kondor Hair? Log dan nu in om dit product te bestellen of voor aanvullende informatie.
  17
 8. Light Cover Piece Bent u erkend haarwerkspecialist en reeds klant bij Kondor Hair? Log dan nu in om dit product te bestellen of voor aanvullende informatie.
  26
 9. Volume III Bent u erkend haarwerkspecialist en reeds klant bij Kondor Hair? Log dan nu in om dit product te bestellen of voor aanvullende informatie.
  18
 10. Volume II Bent u erkend haarwerkspecialist en reeds klant bij Kondor Hair? Log dan nu in om dit product te bestellen of voor aanvullende informatie.
  18
 11. Style 159 Light Long Bent u erkend haarwerkspecialist en reeds klant bij Kondor Hair? Log dan nu in om dit product te bestellen of voor aanvullende informatie.
  27
 12. Style 159 Bent u erkend haarwerkspecialist en reeds klant bij Kondor Hair? Log dan nu in om dit product te bestellen of voor aanvullende informatie.
  16
 13. Style 152 Bent u erkend haarwerkspecialist en reeds klant bij Kondor Hair? Log dan nu in om dit product te bestellen of voor aanvullende informatie.
  16
 14. Top Filler Perfection Bent u erkend haarwerkspecialist en reeds klant bij Kondor Hair? Log dan nu in om dit product te bestellen of voor aanvullende informatie.
  12
 15. New Top Filler Perfection Mono Lace Bent u erkend haarwerkspecialist en reeds klant bij Kondor Hair? Log dan nu in om dit product te bestellen of voor aanvullende informatie.
  26
 16. Solution C Bent u erkend haarwerkspecialist en reeds klant bij Kondor Hair? Log dan nu in om dit product te bestellen of voor aanvullende informatie.
  9
 17. Remy Filler Light Long Bent u erkend haarwerkspecialist en reeds klant bij Kondor Hair? Log dan nu in om dit product te bestellen of voor aanvullende informatie.
  8
 18. New Integration EH Bent u erkend haarwerkspecialist en reeds klant bij Kondor Hair? Log dan nu in om dit product te bestellen of voor aanvullende informatie.
  11
 19. Lucky Bent u erkend haarwerkspecialist en reeds klant bij Kondor Hair? Log dan nu in om dit product te bestellen of voor aanvullende informatie.
  9
 20. Volume II HH Bent u erkend haarwerkspecialist en reeds klant bij Kondor Hair? Log dan nu in om dit product te bestellen of voor aanvullende informatie.
  12
 21. Integration Large HH Bent u erkend haarwerkspecialist en reeds klant bij Kondor Hair? Log dan nu in om dit product te bestellen of voor aanvullende informatie.
  11
 22. Breezy Bent u erkend haarwerkspecialist en reeds klant bij Kondor Hair? Log dan nu in om dit product te bestellen of voor aanvullende informatie.
  8
 23. Pony Wavy Long Bent u erkend haarwerkspecialist en reeds klant bij Kondor Hair? Log dan nu in om dit product te bestellen of voor aanvullende informatie.
  10
 24. Pony Long Bent u erkend haarwerkspecialist en reeds klant bij Kondor Hair? Log dan nu in om dit product te bestellen of voor aanvullende informatie.
  8

Producten 1-24 van 47

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Haaraanvulling en haarstukken

Haarstukken zijn een ideale oplossing wanneer uw klant te maken krijgt met dunner wordend haar. Dit geldt voor zowel mannen als vrouwen. Kondor Hair biedt uiteenlopende soorten en type haarstukken die uw klant snel weer een volle haardos geven. Denk aan een haarstukje voor een kruin of een haarstuk met haarband.

Zelfvertrouwen door haarstukken

Als uw klant met dunner wordend haar of beginnende kaalheid te maken krijgt kan dat een heel ongelukkig gevoel geven. Een haarstuk kan dan een passende oplossing bieden. De oplossing variëert van haarmatten met echt haar tot modellen van synthetisch haar. Ook bieden wij een ruime collectie pony’s en knotten aan. Er bestaan daarnaast goede verzorgingsproducten die misschien nuttig kunnen zijn voor uw klant. De specialisten van Kondor Hair vertellen u hier graag meer over.

Haarstukken die perfect bij uw klant passen

Bij Kondor kiest u voor een haaraanvulling of haarstuk van echt haar of synthetisch haar. Wij zorgen ervoor dat we een haarstuk bieden die qua kleur, lengte en vulling perfect bij het haar van uw klant past. Wij hebben een zeer divers aanbod beschikbaar, waaronder:

Wilt u meer weten? Neem gerust contact met ons op voor meer informatie en advies.


Krijgt uw klant te maken met dunner wordend haar en wil hij of zij graag tijdelijke haarverlenging? Onze haarstukken met klem zijn hiervoor de ideale oplossing. Uw klant bevestigt eenvoudig het haarstuk vast aan het eigen haar door middel van één of meerdere clips. Bij Kondor Hair kiest u uit veel verschillende haarstukken en haardelen met verschillende kleurnuances. Door die verschillende kleurnuances zit er altijd een kleur bij die perfect aansluit bij de eigen haarkleur van uw klant. De haarstukken met clips zijn verkrijgbaar in echt haar en synthetisch haar.

Haarstukken bij dun haar

Kondor Hair heeft een grote collectie damespruiken beschikbaar voor haarwerkspecialisten en haarprofessionals. Bekijk op uw gemak de modellen die wij bieden en kijk of u de juiste pruik voor uw klant kunt vinden. In onze online groothandel kunnen gecertificeerde haarwerkspecialisten en haarwerkprofessionals eenvoudig een bestelling plaatsen. Meer vragen? Neem gerust contact met ons op!

Kondor Hair

Kondor Hair is een groothandel en leverancier van haarwerken, haardelen, toupets en aanverwante producten. We zijn gevestigd in Enschede en leveren aan gecertificeerde haarwerkspecialisten, haarprofessionals en kappers door het hele land.

Passie en service

We willen alleen het beste voor uw klant, die met ons haarwerk weer vol zelfvertrouwen over straat kan gaan. We selecteren onze collectie dan ook met uiterste zorg. Dat betekent dat u bij ons altijd kunt rekenen op een geschikt haarwerk voor uw klant. We hebben een grote passie voor ons vak en al onze medewerkers zijn hoogopgeleid. Service staat bij ons hoog aangeschreven. U kunt als specialist altijd bij ons terecht met elke vraag die u heeft. Wij begeleiden onze klanten van A tot Z.

Contact

Heeft u interesse in een eventuele samenwerking? Lees meer over wat wij voor u kunnen betekenen. Blader op uw gemak door onze collecties om een idee te krijgen van ons aanbod. Wij verzorgen ook semi-maatwerk, maatwerk en persoonlijk, professioneel advies. Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie en advies.

Zichtzendingen | Kondor Hair

Zichtzendingen Kondor Hair

Wij zorgen er graag samen met u voor dat uw klant de juiste modellen kan passen. Graag komen we er met u achter wat de behoeften en wensen van de klant zijn. Deze informatie ontvangen en vragen om zo een prachtige zichtzending aan u op te kunnen sturen. Met een zichtzending kunt u met de klant gaan doorpassen. Deze zichtzending bestaat vaak uit zo'n vijf modellen. U kunt via 3 manieren uw bestelling doorgeven:

Telefonisch

Wij staan 6 dagen per week voor u klaar om met u mee te denken en u te adviseren. Onze haarwerkspecialisten nemen de tijd voor u en kunnen door hun jarenlange ervaring altijd de beste adviezen verlenen.

Online

Naast dat u ons 6 dagen per week telefonisch kunt bereiken, kunt u ook online de bestelling plaatsen. Via de website heeft u de mogelijkheid om een bestelling of een zichtzending te plaatsen. U krijgt hier altijd een reactie op. Wij geven aan wanneer de bestelling verzonden zou kunnen worden.

WhatsApp

Via de WhatsApp functie kunt u foto’s en aanvullende informatie sturen om een bestelling te plaatsen. Wij reageren altijd om de bestellingen te bevestigen. Mochten er nog onduidelijkheden zijn dan zult u dat van ons horen.