Haaraanvullingen

Producten 1-24 van 53

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren
 1. Courbet Bent u erkend haarwerkspecialist en reeds klant bij Kondor Hair? Log dan nu in om dit product te bestellen of voor aanvullende informatie.
  7
 2. Gaudi Future Bent u erkend haarwerkspecialist en reeds klant bij Kondor Hair? Log dan nu in om dit product te bestellen of voor aanvullende informatie.
  9
 3. Angelo Bent u erkend haarwerkspecialist en reeds klant bij Kondor Hair? Log dan nu in om dit product te bestellen of voor aanvullende informatie.
  10
 4. Raffael Bent u erkend haarwerkspecialist en reeds klant bij Kondor Hair? Log dan nu in om dit product te bestellen of voor aanvullende informatie.
  7
 5. Durer Bent u erkend haarwerkspecialist en reeds klant bij Kondor Hair? Log dan nu in om dit product te bestellen of voor aanvullende informatie.
  9
 6. Munch Bent u erkend haarwerkspecialist en reeds klant bij Kondor Hair? Log dan nu in om dit product te bestellen of voor aanvullende informatie.
  9
 7. Warhol Bent u erkend haarwerkspecialist en reeds klant bij Kondor Hair? Log dan nu in om dit product te bestellen of voor aanvullende informatie.
  8
 8. Klimt Bent u erkend haarwerkspecialist en reeds klant bij Kondor Hair? Log dan nu in om dit product te bestellen of voor aanvullende informatie.
  10
 9. Degas Bent u erkend haarwerkspecialist en reeds klant bij Kondor Hair? Log dan nu in om dit product te bestellen of voor aanvullende informatie.
  8
 10. Long Perfection Mono Bent u erkend haarwerkspecialist en reeds klant bij Kondor Hair? Log dan nu in om dit product te bestellen of voor aanvullende informatie.
  25
 11. Volume III Bent u erkend haarwerkspecialist en reeds klant bij Kondor Hair? Log dan nu in om dit product te bestellen of voor aanvullende informatie.
  18
 12. Volume II Bent u erkend haarwerkspecialist en reeds klant bij Kondor Hair? Log dan nu in om dit product te bestellen of voor aanvullende informatie.
  18
 13. Renoir Bent u erkend haarwerkspecialist en reeds klant bij Kondor Hair? Log dan nu in om dit product te bestellen of voor aanvullende informatie.
  10
 14. Dali Bent u erkend haarwerkspecialist en reeds klant bij Kondor Hair? Log dan nu in om dit product te bestellen of voor aanvullende informatie.
  9
 15. Style 159 Bent u erkend haarwerkspecialist en reeds klant bij Kondor Hair? Log dan nu in om dit product te bestellen of voor aanvullende informatie.
  16
 16. Style 152 Bent u erkend haarwerkspecialist en reeds klant bij Kondor Hair? Log dan nu in om dit product te bestellen of voor aanvullende informatie.
  16
 17. Top Filler Perfection Bent u erkend haarwerkspecialist en reeds klant bij Kondor Hair? Log dan nu in om dit product te bestellen of voor aanvullende informatie.
  12
 18. Solution C Bent u erkend haarwerkspecialist en reeds klant bij Kondor Hair? Log dan nu in om dit product te bestellen of voor aanvullende informatie.
  9
 19. Solution A Bent u erkend haarwerkspecialist en reeds klant bij Kondor Hair? Log dan nu in om dit product te bestellen of voor aanvullende informatie.
  11
 20. Micro Tuffa Bent u erkend haarwerkspecialist en reeds klant bij Kondor Hair? Log dan nu in om dit product te bestellen of voor aanvullende informatie.
  21
 21. Micro Lucky Crown Bent u erkend haarwerkspecialist en reeds klant bij Kondor Hair? Log dan nu in om dit product te bestellen of voor aanvullende informatie.
  21
 22. Luxery Top Filler Lace Bent u erkend haarwerkspecialist en reeds klant bij Kondor Hair? Log dan nu in om dit product te bestellen of voor aanvullende informatie.
  11
 23. Close Bent u erkend haarwerkspecialist en reeds klant bij Kondor Hair? Log dan nu in om dit product te bestellen of voor aanvullende informatie.
  1
 24. Effect Bent u erkend haarwerkspecialist en reeds klant bij Kondor Hair? Log dan nu in om dit product te bestellen of voor aanvullende informatie.
  8

Producten 1-24 van 53

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Haaraanvulling en haarstukken

Haarstukken zijn een ideale oplossing wanneer uw klant te maken krijgt met dunner wordend haar. Dit geldt voor zowel mannen als vrouwen. Kondor Hair biedt uiteenlopende soorten en type haarstukken die uw klant snel weer een volle haardos geven. Denk aan een haarstukje voor een kruin of een haarstuk met haarband.

Zelfvertrouwen door haarstukken

Als uw klant met dunner wordend haar of beginnende kaalheid te maken krijgt kan dat een heel ongelukkig gevoel geven. Een haarstuk kan dan een passende oplossing bieden. De oplossing variëert van haarmatten met echt haar tot modellen van synthetisch haar. Ook bieden wij een ruime collectie pony’s en knotten aan. Er bestaan daarnaast goede verzorgingsproducten die misschien nuttig kunnen zijn voor uw klant. De specialisten van Kondor Hair vertellen u hier graag meer over.

Haarstukken die perfect bij uw klant passen

Bij Kondor kiest u voor een haaraanvulling of haarstuk van echt haar of synthetisch haar. Wij zorgen ervoor dat we een haarstuk bieden die qua kleur, lengte en vulling perfect bij het haar van uw klant past. Wij hebben een zeer divers aanbod beschikbaar, waaronder:

Wilt u meer weten? Neem gerust contact met ons op voor meer informatie en advies.


Ellen Wille omschrijft haar eigen pruikencollectie als jong en vlot. De pruiken zijn ready-to-wear modellen die op ieder hoofd passen. Het haarwerk bevat aan de binnenkant een bandje waarmee de pruik eenvoudig strakker of ruimer gemaakt kan worden. Uw klant kan de pruik dus helemaal naar wens laten vormen. Daarnaast zijn de modellen ook in mooie tinten verkrijgbaar. Weet u niet welk model u moet kiezen voor uw klant? Wij helpen u graag bij uw keuze.

Ellen Wille pruik in diverse kleuren en modellen

De Ellen Wille pruiken zijn divers in kleuren en modellen; van licht naar donker en van kort naar lang. Daarnaast hebben ze allemaal een natuurlijk uitstraling. Het zal niemand opvallen dat uw klant een haarwerk draagt. Ellen Wille pruiken en haarstukken zijn van hoge kwaliteit, eenvoudig te onderhouden en verkrijgbaar in zowel synthetisch als echt haar. Bent u op zoek naar een betaalbare moderne look met een comfortabele pasvorm voor uw klant? Kies dan voor de pruiken en haarstukken van Ellen Wille.

Ellen Wille pruik bestellen?

De hoogwaardige pruiken van Ellen Wille geven u snel en eenvoudig een perfect kapsel. Bestelt u ze bij Kondor Hair? Dan profiteert u van onze voordelen:

 • Persoonlijke benadering en gepersonaliseerd advies
 • Haaraanvullingen en haarstukken met draagcomfort
 • Haarwerken en pruiken van uitstekende kwaliteit

Heeft u vragen over pruiken van Ellen Wille? Neem gerust contact met ons op voor meer informatie en advies.

Kondor Hair

Kondor Hair is een groothandel en leverancier van haarwerken, haardelen, toupets en aanverwante producten. We zijn gevestigd in Enschede en leveren aan gecertificeerde haarwerkspecialisten, haarprofessionals en kappers door het hele land.

Passie en service

We willen alleen het beste voor uw klant, die met ons haarwerk weer vol zelfvertrouwen over straat kan gaan. We selecteren onze collectie dan ook met uiterste zorg. Dat betekent dat u bij ons altijd kunt rekenen op een geschikt haarwerk voor uw klant. We hebben een grote passie voor ons vak en al onze medewerkers zijn hoogopgeleid. Service staat bij ons hoog aangeschreven. U kunt als specialist altijd bij ons terecht met elke vraag die u heeft. Wij begeleiden onze klanten van A tot Z.

Contact

Heeft u interesse in een eventuele samenwerking? Lees meer over wat wij voor u kunnen betekenen. Blader op uw gemak door onze collecties om een idee te krijgen van ons aanbod. Wij verzorgen ook semi-maatwerk, maatwerk en persoonlijk, professioneel advies. Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie en advies.

Zichtzendingen | Kondor Hair

Zichtzendingen Kondor Hair

Wij zorgen er graag samen met u voor dat uw klant de juiste modellen kan passen. Graag komen we er met u achter wat de behoeften en wensen van de klant zijn. Deze informatie ontvangen en vragen om zo een prachtige zichtzending aan u op te kunnen sturen. Met een zichtzending kunt u met de klant gaan doorpassen. Deze zichtzending bestaat vaak uit zo'n vijf modellen. U kunt via 3 manieren uw bestelling doorgeven:

Telefonisch

Wij staan 6 dagen per week voor u klaar om met u mee te denken en u te adviseren. Onze haarwerkspecialisten nemen de tijd voor u en kunnen door hun jarenlange ervaring altijd de beste adviezen verlenen.

Online

Naast dat u ons 6 dagen per week telefonisch kunt bereiken, kunt u ook online de bestelling plaatsen. Via de website heeft u de mogelijkheid om een bestelling of een zichtzending te plaatsen. U krijgt hier altijd een reactie op. Wij geven aan wanneer de bestelling verzonden zou kunnen worden.

WhatsApp

Via de WhatsApp functie kunt u foto’s en aanvullende informatie sturen om een bestelling te plaatsen. Wij reageren altijd om de bestellingen te bevestigen. Mochten er nog onduidelijkheden zijn dan zult u dat van ons horen.