Geen producten gevonden voor deze selectie.

Kinderpruiken

Bent u op zoek naar een kinderpruik voor uw klant? Naast dames- en herenpruiken heeft Kondor Hair ook hoogwaardige pruiken voor kinderen in het assortiment. Bekijk of u de juiste kinderpruik voor uw klant tussen onze collectie kunt vinden. Kunt u de juiste oplossing niet vinden tussen onze standaardmodellen? Wij leveren ook maatwerk!

Pruiken voor kinderen bestellen

Een kinderpruik moet goed blijven zitten en comfortabel te dragen zijn. Een kind moet lekker kind kunnen zijn, zonder dat het steeds aan de pruik herinnerd wordt. Een kind moet op school gewoon normaal kunnen functioneren. Het correct kiezen en aanmeten van een pruik dat perfect past bij het kind, vraagt om gespecialiseerde kennis. Wij ondersteunen haarwerkspecialisten met dit lastige proces, van de keuze tot aan de begeleiding van hun klanten.

Persoonlijke begeleiding

In onze online groothandel vindt u kinderpruiken van de beste kwaliteit. Onze modellen zijn gemaakt van synthetisch haar en echt haar. Heeft u moeite met een keuze maken? Neem gerust contact op met onze specialisten voor meer informatie en advies!

Kondor Hair

Kondor Hair is een groothandel en leverancier van haarwerken, haardelen, toupets en aanverwante producten. We zijn gevestigd in Enschede en leveren aan gecertificeerde haarwerkspecialisten, haarprofessionals en kappers door het hele land.

Passie en service

We willen alleen het beste voor uw klant, die met ons haarwerk weer vol zelfvertrouwen over straat kan gaan. We selecteren onze collectie dan ook met uiterste zorg. Dat betekent dat u bij ons altijd kunt rekenen op een geschikt haarwerk voor uw klant. We hebben een grote passie voor ons vak en al onze medewerkers zijn hoogopgeleid. Service staat bij ons hoog aangeschreven. U kunt als specialist altijd bij ons terecht met elke vraag die u heeft. Wij begeleiden onze klanten van A tot Z.

Contact

Heeft u interesse in een eventuele samenwerking? Lees meer over wat wij voor u kunnen betekenen. Blader op uw gemak door onze collecties om een idee te krijgen van ons aanbod. Wij verzorgen ook semi-maatwerk, maatwerk en persoonlijk, professioneel advies. Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie en advies.

Zichtzendingen | Kondor Hair

Zichtzendingen Kondor Hair

Wij zorgen er graag samen met u voor dat uw klant de juiste modellen kan passen. Graag komen we er met u achter wat de behoeften en wensen van de klant zijn. Deze informatie ontvangen en vragen om zo een prachtige zichtzending aan u op te kunnen sturen. Met een zichtzending kunt u met de klant gaan doorpassen. Deze zichtzending bestaat vaak uit zo'n vijf modellen. U kunt via 3 manieren uw bestelling doorgeven:

Telefonisch

Wij staan 6 dagen per week voor u klaar om met u mee te denken en u te adviseren. Onze haarwerkspecialisten nemen de tijd voor u en kunnen door hun jarenlange ervaring altijd de beste adviezen verlenen.

Online

Naast dat u ons 6 dagen per week telefonisch kunt bereiken, kunt u ook online de bestelling plaatsen. Via de website heeft u de mogelijkheid om een bestelling of een zichtzending te plaatsen. U krijgt hier altijd een reactie op. Wij geven aan wanneer de bestelling verzonden zou kunnen worden.

WhatsApp

Via de WhatsApp functie kunt u foto’s en aanvullende informatie sturen om een bestelling te plaatsen. Wij reageren altijd om de bestellingen te bevestigen. Mochten er nog onduidelijkheden zijn dan zult u dat van ons horen.