Dames

Producten 1-24 van 85

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
 1. Nieuw
  Carrie (EURO) Bent u erkend haarwerkspecialist en reeds klant bij Kondor Hair? Log dan nu in om dit product te bestellen of voor aanvullende informatie.
  8
 2. Nieuw
  Penelope Bent u erkend haarwerkspecialist en reeds klant bij Kondor Hair? Log dan nu in om dit product te bestellen of voor aanvullende informatie.
  28
 3. Nieuw
  Capri (EURO) Bent u erkend haarwerkspecialist en reeds klant bij Kondor Hair? Log dan nu in om dit product te bestellen of voor aanvullende informatie.
  8
 4. Nieuw
  Amalfi (EURO) Bent u erkend haarwerkspecialist en reeds klant bij Kondor Hair? Log dan nu in om dit product te bestellen of voor aanvullende informatie.
  8
 5. New Jennifer Echthaar Bent u erkend haarwerkspecialist en reeds klant bij Kondor Hair? Log dan nu in om dit product te bestellen of voor aanvullende informatie.
  11
 6. Xela Bent u erkend haarwerkspecialist en reeds klant bij Kondor Hair? Log dan nu in om dit product te bestellen of voor aanvullende informatie.
  8
 7. Passion Bent u erkend haarwerkspecialist en reeds klant bij Kondor Hair? Log dan nu in om dit product te bestellen of voor aanvullende informatie.
  8
 8. Zichtzending bestellen?

  klik hier

 9. Spectra Plus Bent u erkend haarwerkspecialist en reeds klant bij Kondor Hair? Log dan nu in om dit product te bestellen of voor aanvullende informatie.
  6
 10. Inspire Bent u erkend haarwerkspecialist en reeds klant bij Kondor Hair? Log dan nu in om dit product te bestellen of voor aanvullende informatie.
  8
 11. Appeal Bent u erkend haarwerkspecialist en reeds klant bij Kondor Hair? Log dan nu in om dit product te bestellen of voor aanvullende informatie.
  9
 12. Ivory Bent u erkend haarwerkspecialist en reeds klant bij Kondor Hair? Log dan nu in om dit product te bestellen of voor aanvullende informatie.
  10
 13. Wish Bent u erkend haarwerkspecialist en reeds klant bij Kondor Hair? Log dan nu in om dit product te bestellen of voor aanvullende informatie.
  10
 14. Prestige Bent u erkend haarwerkspecialist en reeds klant bij Kondor Hair? Log dan nu in om dit product te bestellen of voor aanvullende informatie.
  8
 15. Flavour Bent u erkend haarwerkspecialist en reeds klant bij Kondor Hair? Log dan nu in om dit product te bestellen of voor aanvullende informatie.
  10
 16. Zichtzending bestellen?

  klik hier

 17. New Exclusiv Echthaar Bent u erkend haarwerkspecialist en reeds klant bij Kondor Hair? Log dan nu in om dit product te bestellen of voor aanvullende informatie.
  11
 18. Remy Power AS Bent u erkend haarwerkspecialist en reeds klant bij Kondor Hair? Log dan nu in om dit product te bestellen of voor aanvullende informatie.
  9
 19. Positano (EURO) Bent u erkend haarwerkspecialist en reeds klant bij Kondor Hair? Log dan nu in om dit product te bestellen of voor aanvullende informatie.
  8
 20. Ravello (EURO) Bent u erkend haarwerkspecialist en reeds klant bij Kondor Hair? Log dan nu in om dit product te bestellen of voor aanvullende informatie.
  8
 21. Diamond Euro Bent u erkend haarwerkspecialist en reeds klant bij Kondor Hair? Log dan nu in om dit product te bestellen of voor aanvullende informatie.
  6
 22. Long Page HH Bent u erkend haarwerkspecialist en reeds klant bij Kondor Hair? Log dan nu in om dit product te bestellen of voor aanvullende informatie.
  9
 23. Firenze HH Bent u erkend haarwerkspecialist en reeds klant bij Kondor Hair? Log dan nu in om dit product te bestellen of voor aanvullende informatie.
  9
 24. Debbie HH Bent u erkend haarwerkspecialist en reeds klant bij Kondor Hair? Log dan nu in om dit product te bestellen of voor aanvullende informatie.
  13
 25. Lory HH Bent u erkend haarwerkspecialist en reeds klant bij Kondor Hair? Log dan nu in om dit product te bestellen of voor aanvullende informatie.
  9
 26. Silver HH Bent u erkend haarwerkspecialist en reeds klant bij Kondor Hair? Log dan nu in om dit product te bestellen of voor aanvullende informatie.
  9
 27. Zichtzending bestellen?

  klik hier

Producten 1-24 van 85

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Damespruiken

Kondor Hair heeft een zeer ruime voorraad damespruiken beschikbaar voor haarwerkspecialisten en haarprofessionals. Bekijk op uw gemak de modellen die wij bieden en kijk of er een mooie pruik voor uw klant tussen zit. In onze online groothandel kunnen gecertificeerde haarwerkspecialisten en haarwerkprofessionals eenvoudig een bestelling doen. Bent u op zoek naar een passende oplossing voor uw klant en heeft u daar hulp bij nodig? Stuur foto’s van uw cliënt en vul enkele gegevens in en wij stellen een passende zichtzending voor u samen.

Geschikte damespruik

Wij hebben diverse soorten pruiken voor dames met een natuurlijke uitstraling beschikbaar. Denk hierbij aan kort haar pruiken, lang haar pruiken, blonde pruiken, rode pruiken en zwarte pruiken. In onze collectie vindt u gegarandeerd een geschikte pruik voor uw klant. Vrouwelijke en moderne modellen, pruiken die fijn zitten en waar uw klant zich prettig bij voelt. Dankzij onze jarenlange ervaring weten we precies welke pruik het beste past bij uw klant. Ook verzorgen we volledig maatwerk. U kunt niet alleen bij ons terecht voor haarwerken en haardelen, maar ook voor advies over het onderhoud ervan.

Training en advies

Daarnaast ondersteunen we u als professional overal waar nodig. Wij geven trainingen aan haarwerkspecialisten, zodat de kennis up-to-date blijft en ze zorg aan hun klanten kunnen leveren en blijven leveren. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie en advies.


Pruiken van echt haar (human hair) bieden uitkomst bij haarverlies of dunner (wordend) haar. De pruiken ogen niet ‘nep’ dankzij de natuurlijke uitstraling die ze hebben. Bovendien wordt een pruik van echt haar gekenmerkt door een hoog draagcomfort. Naast pruiken kunt u bij Kondor Hair terecht voor haarstukken, toupetten , en haardelen van echt haar. Daarnaast bieden wij ook producten van topkwaliteit aan om uw pruik op de juiste manier te verzorgen. Bekijk of de perfecte pruik voor uw klant tussen onze uitgebreide collectie zit. Wilt u meer weten? Neem gerust contact met ons op.

Pruiken van echt haar voor iedereen

Wij zien in dat geen één kapsel hetzelfde is. Iedereen heeft een unieke stijl of uitstraling. Wij selecteren de juiste pruik die past bij het gezicht, de leeftijd en de uitstraling van uw klant. De specialisten van Kondor Hair beschikken over ruime kennis en ervaring op het gebied van haar en haarwerken. Bij ons bent u verzekerd van:

 • Goede service en maatwerk
 • Snelle levering
 • Perfecte bereikbaarheid

Heeft uw klant hulp nodig bij de declaratie van de pruik bij de zorgverzekering? Of draagt uw klant al jarenlang een pruik en is hij of zij op zoek naar een alternatief? Wat uw vraag ook is, wij helpen u graag verder. Samen kijken wij naar de mogelijkheden.

Een pruik van echt haar kiezen

Pruiken bestaan in allerlei soorten en maten, maar hoe kiest uw klant nu de juiste pruik uit? Waar moet op gelet worden? Wij ondersteunen u bij het op een rij zetten van de voor- en nadelen van pruiken. Wij vertellen u over andere mogelijkheden en alternatieven, zoals haarstukken van echt haar of synthetische pruiken. Neem gerust contact met ons op!

Kondor Hair

Kondor Hair is een groothandel en leverancier van haarwerken, haardelen, toupets en aanverwante producten. We zijn gevestigd in Enschede en leveren aan gecertificeerde haarwerkspecialisten, haarprofessionals en kappers door het hele land.

Passie en service

We willen alleen het beste voor uw klant, die met ons haarwerk weer vol zelfvertrouwen over straat kan gaan. We selecteren onze collectie dan ook met uiterste zorg. Dat betekent dat u bij ons altijd kunt rekenen op een geschikt haarwerk voor uw klant. We hebben een grote passie voor ons vak en al onze medewerkers zijn hoogopgeleid. Service staat bij ons hoog aangeschreven. U kunt als specialist altijd bij ons terecht met elke vraag die u heeft. Wij begeleiden onze klanten van A tot Z.

Contact

Heeft u interesse in een eventuele samenwerking? Lees meer over wat wij voor u kunnen betekenen. Blader op uw gemak door onze collecties om een idee te krijgen van ons aanbod. Wij verzorgen ook semi-maatwerk, maatwerk en persoonlijk, professioneel advies. Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie en advies.

Zichtzendingen | Kondor Hair

Zichtzendingen Kondor Hair

Wij zorgen er graag samen met u voor dat uw klant de juiste modellen kan passen. Graag komen we er met u achter wat de behoeften en wensen van de klant zijn. Deze informatie ontvangen en vragen om zo een prachtige zichtzending aan u op te kunnen sturen. Met een zichtzending kunt u met de klant gaan doorpassen. Deze zichtzending bestaat vaak uit zo'n vijf modellen. U kunt via 3 manieren uw bestelling doorgeven:

Telefonisch

Wij staan 6 dagen per week voor u klaar om met u mee te denken en u te adviseren. Onze haarwerkspecialisten nemen de tijd voor u en kunnen door hun jarenlange ervaring altijd de beste adviezen verlenen.

Online

Naast dat u ons 6 dagen per week telefonisch kunt bereiken, kunt u ook online de bestelling plaatsen. Via de website heeft u de mogelijkheid om een bestelling of een zichtzending te plaatsen. U krijgt hier altijd een reactie op. Wij geven aan wanneer de bestelling verzonden zou kunnen worden.

WhatsApp

Via de WhatsApp functie kunt u foto’s en aanvullende informatie sturen om een bestelling te plaatsen. Wij reageren altijd om de bestellingen te bevestigen. Mochten er nog onduidelijkheden zijn dan zult u dat van ons horen.