Dames

14 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
 1. Sympathy HH Mono Lace Deluxe Small Bent u erkend haarwerkspecialist en reeds klant bij Kondor Hair? Log dan nu in om dit product te bestellen of voor aanvullende informatie.
  7
 2. Shorty Mono Lace Bent u erkend haarwerkspecialist en reeds klant bij Kondor Hair? Log dan nu in om dit product te bestellen of voor aanvullende informatie.
  18
 3. Hawaii Mono Lace Deluxe Large Bent u erkend haarwerkspecialist en reeds klant bij Kondor Hair? Log dan nu in om dit product te bestellen of voor aanvullende informatie.
  12
 4. Kiwi Mono Lace Bent u erkend haarwerkspecialist en reeds klant bij Kondor Hair? Log dan nu in om dit product te bestellen of voor aanvullende informatie.
  19
 5. Catwalk A Light Mono Lace Large Bent u erkend haarwerkspecialist en reeds klant bij Kondor Hair? Log dan nu in om dit product te bestellen of voor aanvullende informatie.
  13
 6. Hawaii Mono Lace Small Bent u erkend haarwerkspecialist en reeds klant bij Kondor Hair? Log dan nu in om dit product te bestellen of voor aanvullende informatie.
  10
 7. Fox Mono Deluxe Lace Small Bent u erkend haarwerkspecialist en reeds klant bij Kondor Hair? Log dan nu in om dit product te bestellen of voor aanvullende informatie.
  21
 8. Zichtzending bestellen?

  klik hier

 9. Zara Mono Lace Deluxe Small Bent u erkend haarwerkspecialist en reeds klant bij Kondor Hair? Log dan nu in om dit product te bestellen of voor aanvullende informatie.
  21
 10. Jordan Small Bent u erkend haarwerkspecialist en reeds klant bij Kondor Hair? Log dan nu in om dit product te bestellen of voor aanvullende informatie.
  6
 11. Sylvana Mono Lace Small Bent u erkend haarwerkspecialist en reeds klant bij Kondor Hair? Log dan nu in om dit product te bestellen of voor aanvullende informatie.
  16
 12. RIVA MONO LACE SMALL Bent u erkend haarwerkspecialist en reeds klant bij Kondor Hair? Log dan nu in om dit product te bestellen of voor aanvullende informatie.
  9
 13. Cosmo Cocktail Lace Large Bent u erkend haarwerkspecialist en reeds klant bij Kondor Hair? Log dan nu in om dit product te bestellen of voor aanvullende informatie.
  9
 14. Cosmo Chic Mono Lace Large Bent u erkend haarwerkspecialist en reeds klant bij Kondor Hair? Log dan nu in om dit product te bestellen of voor aanvullende informatie.
  13
 15. Cosmo Flower Lace Large Bent u erkend haarwerkspecialist en reeds klant bij Kondor Hair? Log dan nu in om dit product te bestellen of voor aanvullende informatie.
  12
 16. Zichtzending bestellen?

  klik hier

14 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Damespruiken

Kondor Hair heeft een zeer ruime voorraad damespruiken beschikbaar voor haarwerkspecialisten en haarprofessionals. Bekijk op uw gemak de modellen die wij bieden en kijk of er een mooie pruik voor uw klant tussen zit. In onze online groothandel kunnen gecertificeerde haarwerkspecialisten en haarwerkprofessionals eenvoudig een bestelling doen. Bent u op zoek naar een passende oplossing voor uw klant en heeft u daar hulp bij nodig? Stuur foto’s van uw cliënt en vul enkele gegevens in en wij stellen een passende zichtzending voor u samen.

Geschikte damespruik

Wij hebben diverse soorten pruiken voor dames met een natuurlijke uitstraling beschikbaar. Denk hierbij aan kort haar pruiken, lang haar pruiken, blonde pruiken, rode pruiken en zwarte pruiken. In onze collectie vindt u gegarandeerd een geschikte pruik voor uw klant. Vrouwelijke en moderne modellen, pruiken die fijn zitten en waar uw klant zich prettig bij voelt. Dankzij onze jarenlange ervaring weten we precies welke pruik het beste past bij uw klant. Ook verzorgen we volledig maatwerk. U kunt niet alleen bij ons terecht voor haarwerken en haardelen, maar ook voor advies over het onderhoud ervan.

Training en advies

Daarnaast ondersteunen we u als professional overal waar nodig. Wij geven trainingen aan haarwerkspecialisten, zodat de kennis up-to-date blijft en ze zorg aan hun klanten kunnen leveren en blijven leveren. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie en advies.

Kondor Hair

Kondor Hair is een groothandel en leverancier van haarwerken, haardelen, toupets en aanverwante producten. We zijn gevestigd in Enschede en leveren aan gecertificeerde haarwerkspecialisten, haarprofessionals en kappers door het hele land.

Passie en service

We willen alleen het beste voor uw klant, die met ons haarwerk weer vol zelfvertrouwen over straat kan gaan. We selecteren onze collectie dan ook met uiterste zorg. Dat betekent dat u bij ons altijd kunt rekenen op een geschikt haarwerk voor uw klant. We hebben een grote passie voor ons vak en al onze medewerkers zijn hoogopgeleid. Service staat bij ons hoog aangeschreven. U kunt als specialist altijd bij ons terecht met elke vraag die u heeft. Wij begeleiden onze klanten van A tot Z.

Contact

Heeft u interesse in een eventuele samenwerking? Lees meer over wat wij voor u kunnen betekenen. Blader op uw gemak door onze collecties om een idee te krijgen van ons aanbod. Wij verzorgen ook semi-maatwerk, maatwerk en persoonlijk, professioneel advies. Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie en advies.

Zichtzendingen | Kondor Hair

Zichtzendingen Kondor Hair

Wij zorgen er graag samen met u voor dat uw klant de juiste modellen kan passen. Graag komen we er met u achter wat de behoeften en wensen van de klant zijn. Deze informatie ontvangen en vragen om zo een prachtige zichtzending aan u op te kunnen sturen. Met een zichtzending kunt u met de klant gaan doorpassen. Deze zichtzending bestaat vaak uit zo'n vijf modellen. U kunt via 3 manieren uw bestelling doorgeven:

Telefonisch

Wij staan 6 dagen per week voor u klaar om met u mee te denken en u te adviseren. Onze haarwerkspecialisten nemen de tijd voor u en kunnen door hun jarenlange ervaring altijd de beste adviezen verlenen.

Online

Naast dat u ons 6 dagen per week telefonisch kunt bereiken, kunt u ook online de bestelling plaatsen. Via de website heeft u de mogelijkheid om een bestelling of een zichtzending te plaatsen. U krijgt hier altijd een reactie op. Wij geven aan wanneer de bestelling verzonden zou kunnen worden.

WhatsApp

Via de WhatsApp functie kunt u foto’s en aanvullende informatie sturen om een bestelling te plaatsen. Wij reageren altijd om de bestellingen te bevestigen. Mochten er nog onduidelijkheden zijn dan zult u dat van ons horen.