Haarwerken, haardelen en verzorgingsproducten voor haarprofessionals

BEL VOOR PERSOONLIJK ADVIES: 053 - 488 44 00

Collectie

Collectie bestellen


Kondor Hair levert haarwerken en haarstukken, zoals pruiken en toupets door het hele land. Onze klanten zijn haarwerkers, haarwerkspecialisten en gecertificeerde kapsalons. Wilt u graag een haarwerk voor uw klant bestellen? We bieden op deze website verschillende manieren waarop u uw bestelling bij ons kunt plaatsen. Selecteer hierboven de meest geschikte bestelwijze die bij u en bij de betreffende situatie past. Wij helpen u natuurlijk graag met uw keuze! Bel 053–4884400 of stel uw vraag via e-mail.

Geschikte modellen voor uw klant


U kunt zelf een zichtzending samenstellen, de selectie volledig aan ons overlaten of uw bestelling omschrijven. De optie “selecteer en bestel” biedt de mogelijkheid om door de collectie te bladeren, geschikte modellen te selecteren en vervolgens te bestellen. Om uw bestelling te plaatsen dient u een account te hebben in onze online groothandel. Indien gewenst vullen wij de zending aan met geschikte modellen, zodat u ervan op aan kunt dat u een haarwerk uit deze zichtzending kunt verkopen. Verder kunt u zich ook volledig door ons laten adviseren. Op basis van enkele foto’s die u ons toestuurt, inclusief aanvullende gegevens, stellen we een volledige zichtzending voor u samen. Meer weten? Lees meer over Kondor Hair of neem contact met ons op voor meer informatie.

Op zoek naar een haarwerkspecialist?


Bent u op zoek naar een specialist voor een geschikte pruik of haarstuk? Wij brengen u in contact met een gecertificeerd specialist bij u in de buurt, indien gewenst. Neem gerust contact met ons op, we helpen u graag!

Over Kondor Hair

Kondor Hair levert een breed assortiment kwalitatief hoogwaardige haarwerken, haardelen en bijbehorende verzorgingsproducten aan dealers in heel Nederland en België. Essentieel hierin is het advies dat wij hierbij leveren, op basis van jarenlange ervaring, kennis van producten en markten.

Meer over Kondor Hair

Heeft u vragen?

Wij helpen u graag!

  053 - 488 44 00

Stel een vraag per email