11 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
 1. Ama Bent u erkend haarwerkspecialist en reeds klant bij Kondor Hair? Log dan nu in om dit product te bestellen of voor aanvullende informatie.
  7
 2. Ama Fina Bent u erkend haarwerkspecialist en reeds klant bij Kondor Hair? Log dan nu in om dit product te bestellen of voor aanvullende informatie.
  3
 3. Madrid Summer Short Bent u erkend haarwerkspecialist en reeds klant bij Kondor Hair? Log dan nu in om dit product te bestellen of voor aanvullende informatie.
  4
 4. Mayte Bent u erkend haarwerkspecialist en reeds klant bij Kondor Hair? Log dan nu in om dit product te bestellen of voor aanvullende informatie.
  10
 5. Madrid Uni Bent u erkend haarwerkspecialist en reeds klant bij Kondor Hair? Log dan nu in om dit product te bestellen of voor aanvullende informatie.
  8
 6. Garbo Bent u erkend haarwerkspecialist en reeds klant bij Kondor Hair? Log dan nu in om dit product te bestellen of voor aanvullende informatie.
  7
 7. Turban Ibiza Bent u erkend haarwerkspecialist en reeds klant bij Kondor Hair? Log dan nu in om dit product te bestellen of voor aanvullende informatie.
  7
 8. Lonata Bent u erkend haarwerkspecialist en reeds klant bij Kondor Hair? Log dan nu in om dit product te bestellen of voor aanvullende informatie.
  5
 9. Madrid Bent u erkend haarwerkspecialist en reeds klant bij Kondor Hair? Log dan nu in om dit product te bestellen of voor aanvullende informatie.
  7
 10. New Lucia Bent u erkend haarwerkspecialist en reeds klant bij Kondor Hair? Log dan nu in om dit product te bestellen of voor aanvullende informatie.
  7
 11. Misu Bent u erkend haarwerkspecialist en reeds klant bij Kondor Hair? Log dan nu in om dit product te bestellen of voor aanvullende informatie.
  20

11 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Hoofddoeken

Wanneer het haar van uw klant uitvalt door chemotherapie, is dit een erg ingrijpende gebeurtenis. Door middel van een hoofdoek kan uw klant op een comfortabele manier het hoofd bedekken. Heeft uw klant te maken met tijdelijk haaruitval of ongewenst haarverlies door chemotherapie? Of heeft uw klant alopecia areata of androgenetica? Bekijk of u een passende hoofddoek voor uw klant kan vinden in onze collectie.

Comfortabele hoofddoeken

Krijgt uw klant voor het eerst te maken met haarverlies? Voor veel mensen voelt dit alsof ze een stukje van zichzelf verliezen. Wij bieden een ruime collectie hoofddoeken met een natuurlijke uitstraling. Allemaal moderne modellen die comfortabel zitten en waar uw klant zich prettig bij voelt. Dit is een mooi alternatief voor als u klant bijvoorbeeld geen pruik wil dragen.

Persoonlijk advies

Heeft u advies nodig over onze hoofddoeken? Of wilt u toch meer weten over onze haarwerken en pruiken? Wij helpen u graag bij het vinden van een passende hoofddoek voor uw klant. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie.

Kondor Hair

Kondor Hair is een groothandel en leverancier van haarwerken, haardelen, toupets en aanverwante producten. We zijn gevestigd in Enschede en leveren aan gecertificeerde haarwerkspecialisten, haarprofessionals en kappers door het hele land.

Passie en service

We willen alleen het beste voor uw klant, die met ons haarwerk weer vol zelfvertrouwen over straat kan gaan. We selecteren onze collectie dan ook met uiterste zorg. Dat betekent dat u bij ons altijd kunt rekenen op een geschikt haarwerk voor uw klant. We hebben een grote passie voor ons vak en al onze medewerkers zijn hoogopgeleid. Service staat bij ons hoog aangeschreven. U kunt als specialist altijd bij ons terecht met elke vraag die u heeft. Wij begeleiden onze klanten van A tot Z.

Contact

Heeft u interesse in een eventuele samenwerking? Lees meer over wat wij voor u kunnen betekenen. Blader op uw gemak door onze collecties om een idee te krijgen van ons aanbod. Wij verzorgen ook semi-maatwerk, maatwerk en persoonlijk, professioneel advies. Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie en advies.

Zichtzendingen | Kondor Hair

Zichtzendingen Kondor Hair

Wij zorgen er graag samen met u voor dat uw klant de juiste modellen kan passen. Graag komen we er met u achter wat de behoeften en wensen van de klant zijn. Deze informatie ontvangen en vragen om zo een prachtige zichtzending aan u op te kunnen sturen. Met een zichtzending kunt u met de klant gaan doorpassen. Deze zichtzending bestaat vaak uit zo'n vijf modellen. U kunt via 3 manieren uw bestelling doorgeven:

Telefonisch

Wij staan 6 dagen per week voor u klaar om met u mee te denken en u te adviseren. Onze haarwerkspecialisten nemen de tijd voor u en kunnen door hun jarenlange ervaring altijd de beste adviezen verlenen.

Online

Naast dat u ons 6 dagen per week telefonisch kunt bereiken, kunt u ook online de bestelling plaatsen. Via de website heeft u de mogelijkheid om een bestelling of een zichtzending te plaatsen. U krijgt hier altijd een reactie op. Wij geven aan wanneer de bestelling verzonden zou kunnen worden.

WhatsApp

Via de WhatsApp functie kunt u foto’s en aanvullende informatie sturen om een bestelling te plaatsen. Wij reageren altijd om de bestellingen te bevestigen. Mochten er nog onduidelijkheden zijn dan zult u dat van ons horen.