Privacy policy

Kondor Hair Nederland B.V respecteert de privacy van alle gebruikers van haar site en draagt er zorg voor dat de persoonlijke informatie die u ons verschaft vertrouwelijk wordt behandeld. Wij gebruiken uw gegevens om de bestellingen zo snel en goed mogelijk te laten verlopen. Voor het overige zullen wij deze gegevens uitsluitend gebruiken met uw toestemming. Kondor Hair Nederland B.V zal uw persoonlijke gegevens niet aan derden verkopen en zal deze uitsluitend aan derden ter beschikking stellen die betrokken zijn bij het uitvoeren van uw bestelling.

Kondor Hair Nederland B.V gebruikt de verzamelde gegevens om haar klanten de volgende diensten te leveren:

  • Als u een bestelling plaatst, hebben we uw naam, e-mailadres, afleveradres en betaalgegevens nodig om uw bestelling uit te voeren en u van het verloop daarvan op de hoogte te houden.
  • Om het winkelen bij Kondor Hair Nederland B.V zo aangenaam mogelijk te laten zijn, slaan wij met uw toestemming uw persoonlijke gegevens en de gegevens met betrekking tot uw bestelling en het gebruik van onze diensten op. Hierdoor kunnen wij de website personaliseren.
  • Wij gebruiken uw e-mailadres om u te informeren over de ontwikkeling van de website en over speciale aanbiedingen en acties alleen wanneer u dit heeft aangegeven. Als u hier niet langer prijs op stelt, kunt u zich uitschrijven op onze website.
  • Gegevens over het gebruik van onze site en de feedback die we krijgen van onze bezoekers helpen ons om onze site verder te ontwikkelen en te verbeteren.
  • Als u besluit een recensie te schrijven, kunt u zelf kiezen of u uw naam of andere persoonlijke gegevens toevoegt. We zijn benieuwd naar de meningen van onze bezoekers, maar behouden het recht bijdragen die niet aan onze sitevoorwaarden voldoen niet te publiceren.
  • Als u reageert op een actie of prijsvraag, vragen wij uw naam, adres en e-mailadres. Deze gegevens gebruiken we om de actie uit te voeren, de prijswinnaar(s) bekend te maken, en de respons op onze marketingacties te meten.

Kondor Hair Nederland B.V verkoopt uw gegevens niet

Kondor Hair Nederland B.V zal uw persoonlijke gegevens niet aan derden verkopen en zal deze uitsluitend aan derden ter beschikking stellen die betrokken zijn bij het uitvoeren van uw bestelling. Onze werknemers en door ons ingeschakelde derden zijn verplicht om de vertrouwelijkheid van uw gegevens te respecteren.

Privacy statement Kondor Hair

In het volgende privacy statement staat beschreven welke gegevens Kondor Hair verzamelt via haar digitale media, wat hiervan het doel is en hoe er met deze gegevens wordt omgegaan. 
De persoonsgegevens die Kondor Hair verzamelt zijn:

  1. Naam salon:

                                               i.     Zichtzending formulier

  1. Naam van degene die besteld

                                               i.     Zichtzending formulier

  1. Naam/nummer van de klant 

                                               i.     Zichtzending formulier

  1. Leeftijd

                                               i.     Zichtzending formulier

 

Naam salon

De naam van uw salon wordt enkel verzameld nadat u er toestemming voor heeft gegeven. Het verzamelen van deze gegevens heeft als doel contact met u op te nemen of een zichtzending te verzenden. Voor u als gebruiker heeft dit de volgende voordelen: zo kunnen wij bijhouden welke bestellingen u eerder heeft geplaatst en gerichte zendingen leveren. 

De verzamelde gegevens worden opgeslagen voor een termijn van één jaar. Deze termijn wordt gehanteerd omdat deze gegevens voor de boekhouding éeen jaar opvraagbaar moeten zijn. Na deze termijn worden de gegevens verwijderd uit ons systeem en zijn de gegevens op geen enkel mogelijke manier meer te benaderen. Als u hier vragen over heeft kunt u contact opnemen met Kondor Hair. De contactgegevens vindt u onderaan dit statement.

Naam van degene die besteld

Uw naam wordt enkel verzameld nadat u er toestemming voor heeft gegeven. Het verzamelen van deze gegevens heeft als doel contact met u op te nemen of een zichtzending te verzenden. Voor u als gebruiker heeft dit de volgende voordelen: u wordt persoonlijk benaderd. 

De verzamelde gegevens worden opgeslagen voor een termijn van één jaar. Deze termijn wordt gehanteerd omdat deze gegevens voor de boekhouding één jaar opvraagbaar moeten zijn. Na deze termijn worden de gegevens verwijderd uit ons systeem en zijn de gegevens op geen enkel mogelijke manier meer te benaderen. Als u hier vragen over heeft kunt u contact opnemen met Kondor Hair. De contactgegevens vindt u onderaan dit statement. 

Naam/nummer van klant

De naam of het nummer van uw klant wordt enkel verzameld nadat u er toestemming voor heeft gegeven. Het verzamelen van deze gegevens heeft als doel om onderscheid te maken tussen de verschillende zichtzending binnen een salon. Voor u als gebruiker heeft dit de volgende voordelen: u ontvangt een zichtzending gericht op uw klant. 

De verzamelde gegevens worden opgeslagen voor een termijn van één jaar. Deze termijn wordt gehanteerd omdat deze gegevens voor de boekhouding één jaar opvraagbaar moeten zijn. Na deze termijn worden de gegevens verwijderd uit ons systeem en zijn de gegevens op geen enkel mogelijke manier meer te benaderen. Als u hier vragen over heeft kunt u contact opnemen met Kondor Hair. De contactgegevens vindt u onderaan dit statement. 

Leeftijd

De leeftijd van de klant wordt enkel verzameld nadat u er toestemming voor heeft gegeven. Het verzamelen van deze gegevens heeft als doel om te kijken of de klant in aanmerking komt voor een haarwerk van Stichting Haarwensen. Voor u als gebruiker heeft dit de volgende voordelen: u kunt de klant eventueel een haarwerk van Stichting Haarwensen aanbieden. 

De verzamelde gegevens worden opgeslagen voor een termijn van één jaar. Deze termijn wordt gehanteerd omdat deze gegevens voor de boekhouding één jaar opvraagbaar moeten zijn. Na deze termijn worden de gegevens verwijderd uit ons systeem en zijn de gegevens op geen enkel mogelijke manier meer te benaderen. Als u hier vragen over heeft kunt u contact opnemen met Kondor Hair . De contactgegevens vindt u onderaan dit statement. 

Cookies

Een cookie is een eenvoudig klein bestandje dat met pagina’s van een website wordt meegestuurd en door de browser (Internet Explorer, Chrome, Safari, Etc) op de harde schijf van uw computer wordt opgeslagen. In deze bestandjes wordt informatie opgeslagen die bij een volgend bezoek van de website weer naar de server worden teruggestuurd. Cookies beschadigen uw computer niet. Lees hier meer informatie over cookies

Op de website van Kondor Hair maken wij gebruik van de volgende cookies:

Analytische cookies
Google Analytics

Via de website wordt een cookie geplaatst van het bedrijf Google, als deel van de “Analytics”-dienst. Wij gebruiken deze dienst om bij te houden hoe bezoekers de website gebruiken en daar rapportages van te krijgen. Google kan deze informatie aan derden verschaffen indien Google hiertoe wettelijk wordt verplicht, of voor zover derden de informatie namens Google verwerken. Wij hebben hier geen invloed op. Wij hebben Google niet toegestaan de verkregen Analytics informatie te gebruiken voor andere Google diensten.

De informatie die Google verzamelt wordt zo veel mogelijk geanonimiseerd. Het IP-adres wordt nadrukkelijk niet meegegeven. De informatie wordt overgebracht naar en door Google opgeslagen op servers in de Verenigde Staten. Google stelt zich te houden aan de Safe Harbor principles en is aangesloten bij het Safe Harbor-programma van het Amerikaanse Ministerie van Handel. Dit houdt in dat er sprake is van een passend beschermingsniveau voor de verwerking van eventuele persoonsgegevens.

Advertising cookies
Doubleclick Ad Exchange

Advertentiecookies worden gebruikt om bezoekers op (social)platformen en andere sites de relevante advertenties te laten zien. Het doel is advertenties weer te geven die individueel en zo relevant mogelijk zijn. Op deze manier kunnen wij onze advertenties en marketing zo efficiënt mogelijk inrichten en de beste beleving voor gebruikers bieden.

Recht op inzage

U heeft recht op inzage in de over u verzamelde gegevens. U kunt gebruik maken van dit recht door een e-mail te sturen naar info@kondorhair.nl.

Heeft u vragen over de over u verzamelde gegevens of wilt u bezwaar maken? Dan kunt u contact opnemen met Kondor Hair. De contactgegevens vindt u onderaan dit statement. 

Recht op vergetelheid
U heeft recht op verwijdering van uw persoonsgegevens uit onze systemen. U kunt gebruik maken van dit recht door een verzoek te sturen naar info@kondorhair.nl. 

Verwerkers

Voor de uitvoering van onze dienstverlener schakelen wij derde partijen in als verwerkers. Wij werken bijvoorbeeld samen met Adwise, King en Microsoft Office en maken gebruik van Google Analytics. Deze partijen verwerken persoonsgegevens in overeenstemming met de opdracht.

Vragen of het indienen van een bezwaar.

In het geval van vragen, bezwaren of klachten met betrekking tot de verzameling van persoonsgegevens en andere privacy gevoelige informatie kan u contact opnemen met:

info@kondorhair.nl

Daarnaast kunt u contact opnemen met de Autoriteit Persoonsgegevens.

https://autoriteitpersoonsgegevens.nl/