Producten 1-24 van 42

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren
 1. Nieuw
  Bahama Imprimee Bent u erkend haarwerkspecialist en reeds klant bij Kondor Hair? Log dan nu in om dit product te bestellen of voor aanvullende informatie.
  6
 2. Nieuw
  Florida Imprimee Bent u erkend haarwerkspecialist en reeds klant bij Kondor Hair? Log dan nu in om dit product te bestellen of voor aanvullende informatie.
  12
 3. Nieuw
  Florida Uni Bent u erkend haarwerkspecialist en reeds klant bij Kondor Hair? Log dan nu in om dit product te bestellen of voor aanvullende informatie.
  6
 4. Nieuw
  Set Ella Bent u erkend haarwerkspecialist en reeds klant bij Kondor Hair? Log dan nu in om dit product te bestellen of voor aanvullende informatie.
  11
 5. Nieuw
  Turban Nala Uni Bent u erkend haarwerkspecialist en reeds klant bij Kondor Hair? Log dan nu in om dit product te bestellen of voor aanvullende informatie.
  12
 6. Nieuw
  Turban Nala Imprimee Bent u erkend haarwerkspecialist en reeds klant bij Kondor Hair? Log dan nu in om dit product te bestellen of voor aanvullende informatie.
  5
 7. Kiona Bent u erkend haarwerkspecialist en reeds klant bij Kondor Hair? Log dan nu in om dit product te bestellen of voor aanvullende informatie.
  6
 8. Meda Bent u erkend haarwerkspecialist en reeds klant bij Kondor Hair? Log dan nu in om dit product te bestellen of voor aanvullende informatie.
  5
 9. Elsa Bent u erkend haarwerkspecialist en reeds klant bij Kondor Hair? Log dan nu in om dit product te bestellen of voor aanvullende informatie.
  8
 10. Magena Bent u erkend haarwerkspecialist en reeds klant bij Kondor Hair? Log dan nu in om dit product te bestellen of voor aanvullende informatie.
  8
 11. Dory Bent u erkend haarwerkspecialist en reeds klant bij Kondor Hair? Log dan nu in om dit product te bestellen of voor aanvullende informatie.
  4
 12. Avani Bent u erkend haarwerkspecialist en reeds klant bij Kondor Hair? Log dan nu in om dit product te bestellen of voor aanvullende informatie.
  5
 13. Karma Bent u erkend haarwerkspecialist en reeds klant bij Kondor Hair? Log dan nu in om dit product te bestellen of voor aanvullende informatie.
  4
 14. Turban Mayte Reversible Imprime Bent u erkend haarwerkspecialist en reeds klant bij Kondor Hair? Log dan nu in om dit product te bestellen of voor aanvullende informatie.
  4
 15. Turban Mayte Reversible Bicolor Bent u erkend haarwerkspecialist en reeds klant bij Kondor Hair? Log dan nu in om dit product te bestellen of voor aanvullende informatie.
  4
 16. Mayte Reversible Uni Bent u erkend haarwerkspecialist en reeds klant bij Kondor Hair? Log dan nu in om dit product te bestellen of voor aanvullende informatie.
  4
 17. Jada Swim Bent u erkend haarwerkspecialist en reeds klant bij Kondor Hair? Log dan nu in om dit product te bestellen of voor aanvullende informatie.
  9
 18. Band Jolie Bent u erkend haarwerkspecialist en reeds klant bij Kondor Hair? Log dan nu in om dit product te bestellen of voor aanvullende informatie.
  14
 19. Mayte Bent u erkend haarwerkspecialist en reeds klant bij Kondor Hair? Log dan nu in om dit product te bestellen of voor aanvullende informatie.
  10
 20. Turban Madrid Easy Bent u erkend haarwerkspecialist en reeds klant bij Kondor Hair? Log dan nu in om dit product te bestellen of voor aanvullende informatie.
  7
 21. New Capri Soft Bent u erkend haarwerkspecialist en reeds klant bij Kondor Hair? Log dan nu in om dit product te bestellen of voor aanvullende informatie.
  9
 22. Minya Bent u erkend haarwerkspecialist en reeds klant bij Kondor Hair? Log dan nu in om dit product te bestellen of voor aanvullende informatie.
  6
 23. Namida Bent u erkend haarwerkspecialist en reeds klant bij Kondor Hair? Log dan nu in om dit product te bestellen of voor aanvullende informatie.
  5
 24. Kimi Bent u erkend haarwerkspecialist en reeds klant bij Kondor Hair? Log dan nu in om dit product te bestellen of voor aanvullende informatie.
  4

Producten 1-24 van 42

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Turbans

Naast pruiken en haarwerken vindt u bij Kondor Hair ook turbans. Een turban is een muts die afstamt van de turbans die gedragen worden in verschillende culturen. Turbans zijn verkrijgbaar in vele soorten, maten en kleuren. Uw klant kan een turban dragen als tijdelijke bedekking bij haaruitval of kaalheid.

Een turban voor ieder seizoen

Er zit verschil tussen turbans die in de zomer gedragen worden en turbans die in de winter gedragen worden. Bij Kondor Hair bieden wij turbans aan voor het gehele jaar. Onze zomerse turbans worden gemaakt van dunne, satijnachtige stof die koel aanvoelt. De turbans voor in de winter worden gemaakt van dik wol. Dit is om het hoofd van uw klant te beschermen tegen het koude seizoen. Ook de kleuren verschillen per seizoen; uw klant kiest bij warm weer bijvoorbeeld voor een kleurige turban en bij kouder weer voor een mooie, neutrale kleur.

Andere soorten hoofdbedekkingen

Naast turbans bieden wij ook andere soorten hoofdbedekking. Denk hierbij aan hoofddoeken of mutsen , maar natuurlijk ook pruiken. Heeft uw klant last van dunner wordend haar of kaalheid? Dan gaan we samen met u als haarwerkspecialist en uw klant opzoek naar de beste oplossing. Dit kan een turban zijn, maar ook een behandeling met de juiste verzorgingsproducten voor het haar van uw klant.
Heeft u vragen of wilt u advies over onze turbans? Onze ervaren specialisten helpen u hier graag bij. Neem gerust contact met ons op.

Kondor Hair

Kondor Hair is een groothandel en leverancier van haarwerken, haardelen, toupets en aanverwante producten. We zijn gevestigd in Enschede en leveren aan gecertificeerde haarwerkspecialisten, haarprofessionals en kappers door het hele land.

Passie en service

We willen alleen het beste voor uw klant, die met ons haarwerk weer vol zelfvertrouwen over straat kan gaan. We selecteren onze collectie dan ook met uiterste zorg. Dat betekent dat u bij ons altijd kunt rekenen op een geschikt haarwerk voor uw klant. We hebben een grote passie voor ons vak en al onze medewerkers zijn hoogopgeleid. Service staat bij ons hoog aangeschreven. U kunt als specialist altijd bij ons terecht met elke vraag die u heeft. Wij begeleiden onze klanten van A tot Z.

Contact

Heeft u interesse in een eventuele samenwerking? Lees meer over wat wij voor u kunnen betekenen. Blader op uw gemak door onze collecties om een idee te krijgen van ons aanbod. Wij verzorgen ook semi-maatwerk, maatwerk en persoonlijk, professioneel advies. Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie en advies.

Zichtzendingen | Kondor Hair

Zichtzendingen Kondor Hair

Wij zorgen er graag samen met u voor dat uw klant de juiste modellen kan passen. Graag komen we er met u achter wat de behoeften en wensen van de klant zijn. Deze informatie ontvangen en vragen om zo een prachtige zichtzending aan u op te kunnen sturen. Met een zichtzending kunt u met de klant gaan doorpassen. Deze zichtzending bestaat vaak uit zo'n vijf modellen. U kunt via 3 manieren uw bestelling doorgeven:

Telefonisch

Wij staan 6 dagen per week voor u klaar om met u mee te denken en u te adviseren. Onze haarwerkspecialisten nemen de tijd voor u en kunnen door hun jarenlange ervaring altijd de beste adviezen verlenen.

Online

Naast dat u ons 6 dagen per week telefonisch kunt bereiken, kunt u ook online de bestelling plaatsen. Via de website heeft u de mogelijkheid om een bestelling of een zichtzending te plaatsen. U krijgt hier altijd een reactie op. Wij geven aan wanneer de bestelling verzonden zou kunnen worden.

WhatsApp

Via de WhatsApp functie kunt u foto’s en aanvullende informatie sturen om een bestelling te plaatsen. Wij reageren altijd om de bestellingen te bevestigen. Mochten er nog onduidelijkheden zijn dan zult u dat van ons horen.