10 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

10 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Losse clips voor extensions

Wil uw klant het haar verlengen of meer volume geven met een haarstuk of extensions? Bij Kondor Hair kunt u uw losse clips voor extensions gemakkelijk en snel bestellen. Met deze clips is uw klant er zeker van dat het haarwerk op de juiste plek blijft zitten. Graag helpen wij u bij het vinden van de meest passende extensionclips voor uw klant. Neem gerust contact met ons op!

Haarstukken en extensionclips

Bent u naast clips ook op zoek naar een passend haarstuk voor uw klant? Wij hebben een ruim aanbod haarstukken beschikbaar in veel verschillende kleuraccenten, lengtes en modellen. Het is belangrijk dat het haarwerk dan goed op zijn plek blijft zitten. Daarom horen bij een haarstuk ook extensionclips. Uw klant kan deze extensions zelf inbrengen en terug verwijderen voor het slapen gaan. Een ideale oplossing voor een snelle verandering van kapsel. Koop losse clips bijvoorbeeld om afgebroken clips te vervangen. Al onze clips zijn voorzien van een siliconen strip die uw haar beschermt en zorgt voor een betere hechting.  

Persoonlijk advies

Heeft u hulp nodig bij het vinden van een extension clips en een eventueel haarstuk voor uw klant? Neem dan gerust contact met ons op. Samen bespreken wij alle mogelijkheden en komen we tot een passende oplossing voor uw klant. Daarnaast adviseren en trainen wij haarwerkspecialisten, zodat zij altijd de beste zorg aan hun klanten leveren en blijven leveren.

Kondor Hair

Kondor Hair is een groothandel en leverancier van haarwerken, haardelen, toupets en aanverwante producten. We zijn gevestigd in Enschede en leveren aan gecertificeerde haarwerkspecialisten, haarprofessionals en kappers door het hele land.

Passie en service

We willen alleen het beste voor uw klant, die met ons haarwerk weer vol zelfvertrouwen over straat kan gaan. We selecteren onze collectie dan ook met uiterste zorg. Dat betekent dat u bij ons altijd kunt rekenen op een geschikt haarwerk voor uw klant. We hebben een grote passie voor ons vak en al onze medewerkers zijn hoogopgeleid. Service staat bij ons hoog aangeschreven. U kunt als specialist altijd bij ons terecht met elke vraag die u heeft. Wij begeleiden onze klanten van A tot Z.

Contact

Heeft u interesse in een eventuele samenwerking? Lees meer over wat wij voor u kunnen betekenen. Blader op uw gemak door onze collecties om een idee te krijgen van ons aanbod. Wij verzorgen ook semi-maatwerk, maatwerk en persoonlijk, professioneel advies. Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie en advies.

Zichtzendingen | Kondor Hair

Zichtzendingen Kondor Hair

Wij zorgen er graag samen met u voor dat uw klant de juiste modellen kan passen. Graag komen we er met u achter wat de behoeften en wensen van de klant zijn. Deze informatie ontvangen en vragen om zo een prachtige zichtzending aan u op te kunnen sturen. Met een zichtzending kunt u met de klant gaan doorpassen. Deze zichtzending bestaat vaak uit zo'n vijf modellen. U kunt via 3 manieren uw bestelling doorgeven:

Telefonisch

Wij staan 6 dagen per week voor u klaar om met u mee te denken en u te adviseren. Onze haarwerkspecialisten nemen de tijd voor u en kunnen door hun jarenlange ervaring altijd de beste adviezen verlenen.

Online

Naast dat u ons 6 dagen per week telefonisch kunt bereiken, kunt u ook online de bestelling plaatsen. Via de website heeft u de mogelijkheid om een bestelling of een zichtzending te plaatsen. U krijgt hier altijd een reactie op. Wij geven aan wanneer de bestelling verzonden zou kunnen worden.

WhatsApp

Via de WhatsApp functie kunt u foto’s en aanvullende informatie sturen om een bestelling te plaatsen. Wij reageren altijd om de bestellingen te bevestigen. Mochten er nog onduidelijkheden zijn dan zult u dat van ons horen.