Haarwerken

Producten 1-24 van 858

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
 1. Nieuw
  High End Techno Vicky Bent u erkend haarwerkspecialist en reeds klant bij Kondor Hair? Log dan nu in om dit product te bestellen of voor aanvullende informatie.
  9
 2. Brooklyn Bent u erkend haarwerkspecialist en reeds klant bij Kondor Hair? Log dan nu in om dit product te bestellen of voor aanvullende informatie.
  33
 3. Lucy Bent u erkend haarwerkspecialist en reeds klant bij Kondor Hair? Log dan nu in om dit product te bestellen of voor aanvullende informatie.
  38
 4. Laura Bent u erkend haarwerkspecialist en reeds klant bij Kondor Hair? Log dan nu in om dit product te bestellen of voor aanvullende informatie.
  31
 5. Halsey Bent u erkend haarwerkspecialist en reeds klant bij Kondor Hair? Log dan nu in om dit product te bestellen of voor aanvullende informatie.
  34
 6. Hailey Bent u erkend haarwerkspecialist en reeds klant bij Kondor Hair? Log dan nu in om dit product te bestellen of voor aanvullende informatie.
  38
 7. Carrie (EURO) Bent u erkend haarwerkspecialist en reeds klant bij Kondor Hair? Log dan nu in om dit product te bestellen of voor aanvullende informatie.
  8
 8. Zichtzending bestellen?

  klik hier

 9. Penelope Bent u erkend haarwerkspecialist en reeds klant bij Kondor Hair? Log dan nu in om dit product te bestellen of voor aanvullende informatie.
  28
 10. Capri (EURO) Bent u erkend haarwerkspecialist en reeds klant bij Kondor Hair? Log dan nu in om dit product te bestellen of voor aanvullende informatie.
  8
 11. Amalfi (EURO) Bent u erkend haarwerkspecialist en reeds klant bij Kondor Hair? Log dan nu in om dit product te bestellen of voor aanvullende informatie.
  8
 12. Sun Vista Bent u erkend haarwerkspecialist en reeds klant bij Kondor Hair? Log dan nu in om dit product te bestellen of voor aanvullende informatie.
  11
 13. Sun Vicky Bent u erkend haarwerkspecialist en reeds klant bij Kondor Hair? Log dan nu in om dit product te bestellen of voor aanvullende informatie.
  12
 14. Sun Page Bent u erkend haarwerkspecialist en reeds klant bij Kondor Hair? Log dan nu in om dit product te bestellen of voor aanvullende informatie.
  10
 15. Sun Tape Bent u erkend haarwerkspecialist en reeds klant bij Kondor Hair? Log dan nu in om dit product te bestellen of voor aanvullende informatie.
  15
 16. Zichtzending bestellen?

  klik hier

 17. Sun Stay Bent u erkend haarwerkspecialist en reeds klant bij Kondor Hair? Log dan nu in om dit product te bestellen of voor aanvullende informatie.
  15
 18. Sun Point Bent u erkend haarwerkspecialist en reeds klant bij Kondor Hair? Log dan nu in om dit product te bestellen of voor aanvullende informatie.
  10
 19. Sun Look Bent u erkend haarwerkspecialist en reeds klant bij Kondor Hair? Log dan nu in om dit product te bestellen of voor aanvullende informatie.
  9
 20. Sun Limit Bent u erkend haarwerkspecialist en reeds klant bij Kondor Hair? Log dan nu in om dit product te bestellen of voor aanvullende informatie.
  16
 21. Sun Easy Bent u erkend haarwerkspecialist en reeds klant bij Kondor Hair? Log dan nu in om dit product te bestellen of voor aanvullende informatie.
  12
 22. Positano (EURO) Bent u erkend haarwerkspecialist en reeds klant bij Kondor Hair? Log dan nu in om dit product te bestellen of voor aanvullende informatie.
  8
 23. Ravello (EURO) Bent u erkend haarwerkspecialist en reeds klant bij Kondor Hair? Log dan nu in om dit product te bestellen of voor aanvullende informatie.
  8
 24. Sun Side Bent u erkend haarwerkspecialist en reeds klant bij Kondor Hair? Log dan nu in om dit product te bestellen of voor aanvullende informatie.
  7
 25. Sun Grace Bent u erkend haarwerkspecialist en reeds klant bij Kondor Hair? Log dan nu in om dit product te bestellen of voor aanvullende informatie.
  14
 26. Sun Risk Lace Bent u erkend haarwerkspecialist en reeds klant bij Kondor Hair? Log dan nu in om dit product te bestellen of voor aanvullende informatie.
  17
 27. Zichtzending bestellen?

  klik hier

Producten 1-24 van 858

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Pruiken en haarwerken

Als uw klant een pruik of haarstuk wil gaan dragen bent u bij Kondor Hair aan het juiste adres. Zo kunt u bij ons terecht voor:

Wij bieden oplossingen die geschikt zijn voor de leefomstandigheden en levensstijl van uw klant. Wij leveren pruiken en haardelen die passen bij de uitstraling en het gezicht van uw klant. Wij bieden pruiken aan in veel verschillende kleuren en modellen voor zowel mannen als vrouwen. Denk aan grijze pruiken, rode pruiken, bobline modellen, tot lang haar pruiken. Naast pruiken en haardelen, hebben wij o.a. verzorgingsproducten voor de hoofdhuid en het haar in het assortiment. Wilt u graag weten welke producten of behandelingen in de situatie van uw klant van pas komen? Wij adviseren u daar graag over tijdens een persoonlijk gesprek.

Een pruik kopen bij Kondor Hair

Als u voor Kondor Hair kiest, dan kiest u voor:

 • Pruiken en haarstukken van hoge kwaliteit
 • Een haarwerk met draagcomfort
 • Persoonlijke begeleiding en advies

Naast dat we uw klant voorzien van een pruik of haarwerk, adviseren en trainen wij ook haarwerkspecialisten. Op die manier kunnen ze altijd de beste zorg en dienstverlening leveren aan hun klanten. 

Meer weten over pruiken en haarwerken?

Deze website geeft u een indruk van onze producten en diensten. Wilt u meer informatie? Neem gerust contact op met één van onze haarwerkspecialisten.

Kondor Hair

Kondor Hair is een groothandel en leverancier van haarwerken, haardelen, toupets en aanverwante producten. We zijn gevestigd in Enschede en leveren aan gecertificeerde haarwerkspecialisten, haarprofessionals en kappers door het hele land.

Passie en service

We willen alleen het beste voor uw klant, die met ons haarwerk weer vol zelfvertrouwen over straat kan gaan. We selecteren onze collectie dan ook met uiterste zorg. Dat betekent dat u bij ons altijd kunt rekenen op een geschikt haarwerk voor uw klant. We hebben een grote passie voor ons vak en al onze medewerkers zijn hoogopgeleid. Service staat bij ons hoog aangeschreven. U kunt als specialist altijd bij ons terecht met elke vraag die u heeft. Wij begeleiden onze klanten van A tot Z.

Contact

Heeft u interesse in een eventuele samenwerking? Lees meer over wat wij voor u kunnen betekenen. Blader op uw gemak door onze collecties om een idee te krijgen van ons aanbod. Wij verzorgen ook semi-maatwerk, maatwerk en persoonlijk, professioneel advies. Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie en advies.

Zichtzendingen | Kondor Hair

Zichtzendingen Kondor Hair

Wij zorgen er graag samen met u voor dat uw klant de juiste modellen kan passen. Graag komen we er met u achter wat de behoeften en wensen van de klant zijn. Deze informatie ontvangen en vragen om zo een prachtige zichtzending aan u op te kunnen sturen. Met een zichtzending kunt u met de klant gaan doorpassen. Deze zichtzending bestaat vaak uit zo'n vijf modellen. U kunt via 3 manieren uw bestelling doorgeven:

Telefonisch

Wij staan 6 dagen per week voor u klaar om met u mee te denken en u te adviseren. Onze haarwerkspecialisten nemen de tijd voor u en kunnen door hun jarenlange ervaring altijd de beste adviezen verlenen.

Online

Naast dat u ons 6 dagen per week telefonisch kunt bereiken, kunt u ook online de bestelling plaatsen. Via de website heeft u de mogelijkheid om een bestelling of een zichtzending te plaatsen. U krijgt hier altijd een reactie op. Wij geven aan wanneer de bestelling verzonden zou kunnen worden.

WhatsApp

Via de WhatsApp functie kunt u foto’s en aanvullende informatie sturen om een bestelling te plaatsen. Wij reageren altijd om de bestellingen te bevestigen. Mochten er nog onduidelijkheden zijn dan zult u dat van ons horen.