Haarmatten

24 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
 1. New Tape Extension Bent u erkend haarwerkspecialist en reeds klant bij Kondor Hair? Log dan nu in om dit product te bestellen of voor aanvullende informatie.
  14
 2. New Put In Curly Bent u erkend haarwerkspecialist en reeds klant bij Kondor Hair? Log dan nu in om dit product te bestellen of voor aanvullende informatie.
  6
 3. Maya 1er Clip Bent u erkend haarwerkspecialist en reeds klant bij Kondor Hair? Log dan nu in om dit product te bestellen of voor aanvullende informatie.
  7
 4. Lace Clip in Weft Bent u erkend haarwerkspecialist en reeds klant bij Kondor Hair? Log dan nu in om dit product te bestellen of voor aanvullende informatie.
  10
 5. Fine 3 Weft Bent u erkend haarwerkspecialist en reeds klant bij Kondor Hair? Log dan nu in om dit product te bestellen of voor aanvullende informatie.
  7
 6. New Tails Bent u erkend haarwerkspecialist en reeds klant bij Kondor Hair? Log dan nu in om dit product te bestellen of voor aanvullende informatie.
  15
 7. HBT Set Basic Wavy Bent u erkend haarwerkspecialist en reeds klant bij Kondor Hair? Log dan nu in om dit product te bestellen of voor aanvullende informatie.
  12
 8. HBT Set Basic Straight Bent u erkend haarwerkspecialist en reeds klant bij Kondor Hair? Log dan nu in om dit product te bestellen of voor aanvullende informatie.
  12
 9. Elastic HBT Bent u erkend haarwerkspecialist en reeds klant bij Kondor Hair? Log dan nu in om dit product te bestellen of voor aanvullende informatie.
  8
 10. Layered Comb Curly Bent u erkend haarwerkspecialist en reeds klant bij Kondor Hair? Log dan nu in om dit product te bestellen of voor aanvullende informatie.
  12
 11. New HBT Set Wavy Bent u erkend haarwerkspecialist en reeds klant bij Kondor Hair? Log dan nu in om dit product te bestellen of voor aanvullende informatie.
  16
 12. High Tech Weft Bent u erkend haarwerkspecialist en reeds klant bij Kondor Hair? Log dan nu in om dit product te bestellen of voor aanvullende informatie.
  9
 13. High Tech HBT Long Bent u erkend haarwerkspecialist en reeds klant bij Kondor Hair? Log dan nu in om dit product te bestellen of voor aanvullende informatie.
  10
 14. HBT Band Wet Look Bent u erkend haarwerkspecialist en reeds klant bij Kondor Hair? Log dan nu in om dit product te bestellen of voor aanvullende informatie.
  14
 15. HBT Band Straight Bent u erkend haarwerkspecialist en reeds klant bij Kondor Hair? Log dan nu in om dit product te bestellen of voor aanvullende informatie.
  16
 16. New HBT Light Ultra Long Straight Bent u erkend haarwerkspecialist en reeds klant bij Kondor Hair? Log dan nu in om dit product te bestellen of voor aanvullende informatie.
  7
 17. Small HBT Wavy Bent u erkend haarwerkspecialist en reeds klant bij Kondor Hair? Log dan nu in om dit product te bestellen of voor aanvullende informatie.
  12
 18. Flat Mega Clip Bent u erkend haarwerkspecialist en reeds klant bij Kondor Hair? Log dan nu in om dit product te bestellen of voor aanvullende informatie.
  15
 19. HBT Long Bent u erkend haarwerkspecialist en reeds klant bij Kondor Hair? Log dan nu in om dit product te bestellen of voor aanvullende informatie.
  11
 20. Triple Weft Clip Bent u erkend haarwerkspecialist en reeds klant bij Kondor Hair? Log dan nu in om dit product te bestellen of voor aanvullende informatie.
  13
 21. Single HBT Straight Bent u erkend haarwerkspecialist en reeds klant bij Kondor Hair? Log dan nu in om dit product te bestellen of voor aanvullende informatie.
  7
 22. New Put In Straight Bent u erkend haarwerkspecialist en reeds klant bij Kondor Hair? Log dan nu in om dit product te bestellen of voor aanvullende informatie.
  13
 23. New HBT Set Straight Bent u erkend haarwerkspecialist en reeds klant bij Kondor Hair? Log dan nu in om dit product te bestellen of voor aanvullende informatie.
  16
 24. Maxi Mezzo Bent u erkend haarwerkspecialist en reeds klant bij Kondor Hair? Log dan nu in om dit product te bestellen of voor aanvullende informatie.
  7

24 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Haarmatten

Is uw klant op zoek naar haarmatten? Bij Kondor Hair hebben wij een uitgebreide collectie van verschillende soorten en type haarmatten. Ze zorgen voor een vollere en langere look van uw kapsel. Onze specialisten helpen u op een professionele en persoonlijke wijze verder met de keuze van de juiste haarmatten. Wij weten precies welke haarmatten het beste bij uw klant passen.

Maatwerk en een persoonlijke aanpak

Worstelt uw klant met dunner wordend haar? En haar mat kan een uitstekende oplossing zijn voor dunner worden haar of wanneer uw klant van nature dun haar heeft. Wij hebben een uitgebreid aanbod van verschillende haarstukken in onze collectie. Deze variëren van haarmatten van synthetisch haar tot haarmatten van echt haar. Heeft u hulp nodig bij het vinden van haarmatten voor uw klant? Neem gerust contact met ons op. Wij verzorgen ook maatwerk. Daarbij staat een persoonlijke aanpak bij ons altijd voorop.

Haarmatten als perfecte aanvulling

Is uw klant op zoek naar de perfecte haarmat? Dan zit u bij Kondor Hair op de juiste plek. Voor iedere klant hebben wij haarmatten die qua kleur, lengte en vulling perfect bij het haar van uw klant passen. Naast haarmatten hebben wij ook haarwerken en pruiken in onze collectie. Daarmee hebben wij een ruim aanbod van veel verschillende producten.

 • Haarstukken of pruiken van echt of synthetisch haar
 • Haaraanvullingen en haarstukken (zoals toupetten en pony’s)
 • Hoofdbedekkingen, zoals hoofddoeken, mutsen en turbans

Kondor Hair heeft een zeer ruime voorraad damespruiken beschikbaar voor haarwerkspecialisten en haarprofessionals. Bekijk op uw gemak de modellen die wij bieden en kijk of u de gewenste pruik van uw klant tussen onze collectie kunt vinden. Heeft u vragen? Neem gerust contact met ons op!

Kondor Hair

Kondor Hair is een groothandel en leverancier van haarwerken, haardelen, toupets en aanverwante producten. We zijn gevestigd in Enschede en leveren aan gecertificeerde haarwerkspecialisten, haarprofessionals en kappers door het hele land.

Passie en service

We willen alleen het beste voor uw klant, die met ons haarwerk weer vol zelfvertrouwen over straat kan gaan. We selecteren onze collectie dan ook met uiterste zorg. Dat betekent dat u bij ons altijd kunt rekenen op een geschikt haarwerk voor uw klant. We hebben een grote passie voor ons vak en al onze medewerkers zijn hoogopgeleid. Service staat bij ons hoog aangeschreven. U kunt als specialist altijd bij ons terecht met elke vraag die u heeft. Wij begeleiden onze klanten van A tot Z.

Contact

Heeft u interesse in een eventuele samenwerking? Lees meer over wat wij voor u kunnen betekenen. Blader op uw gemak door onze collecties om een idee te krijgen van ons aanbod. Wij verzorgen ook semi-maatwerk, maatwerk en persoonlijk, professioneel advies. Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie en advies.

Zichtzendingen | Kondor Hair

Zichtzendingen Kondor Hair

Wij zorgen er graag samen met u voor dat uw klant de juiste modellen kan passen. Graag komen we er met u achter wat de behoeften en wensen van de klant zijn. Deze informatie ontvangen en vragen om zo een prachtige zichtzending aan u op te kunnen sturen. Met een zichtzending kunt u met de klant gaan doorpassen. Deze zichtzending bestaat vaak uit zo'n vijf modellen. U kunt via 3 manieren uw bestelling doorgeven:

Telefonisch

Wij staan 6 dagen per week voor u klaar om met u mee te denken en u te adviseren. Onze haarwerkspecialisten nemen de tijd voor u en kunnen door hun jarenlange ervaring altijd de beste adviezen verlenen.

Online

Naast dat u ons 6 dagen per week telefonisch kunt bereiken, kunt u ook online de bestelling plaatsen. Via de website heeft u de mogelijkheid om een bestelling of een zichtzending te plaatsen. U krijgt hier altijd een reactie op. Wij geven aan wanneer de bestelling verzonden zou kunnen worden.

WhatsApp

Via de WhatsApp functie kunt u foto’s en aanvullende informatie sturen om een bestelling te plaatsen. Wij reageren altijd om de bestellingen te bevestigen. Mochten er nog onduidelijkheden zijn dan zult u dat van ons horen.