Haarwerksalon beginnen

Wanneer u een haarwerksalon wilt beginnen kan Kondor Hair u daarin ondersteunen en begeleiden. Zo eisen brancheverenigingen in samenwerking met zorgverzekeraars o.a. dat u een opleiding volgt voordat u als gecertificeerd haarwerkbedrijf aan het werk kunt gaan. Er komen tijdens het opstarten van een haarwerksalon allerlei aspecten aan de orde, waar we u graag mee helpen.

Haarwerksalon beginnen

Waarom certificering?

Wanneer uw salon niet gecertificeerd is, is het niet mogelijk om een declaratie voor uw klanten in te dienen bij zorgverzekeraars. Kondor Hair biedt diverse soorten trainingen aan, wat u in staat stelt een gecertificeerde haarwerksalon te worden.

Kondor Hair als partner

Kondor Hair biedt begeleiding ten behoeve van het opstarten en van het op hoger niveau brengen van haarwerksalons. Daarnaast is Kondor Hair groothandel en leverancier van haarwerken, haardelen, toupets en aanverwante producten. Kondor Hair vertegenwoordigt grote haarwerkmerken in Nederland. De voorraden zijn bijzonder ruim gesorteerd.

Als u kiest voor Kondor Hair, kiest u voor goede service, kennis, ervaring en maatwerk. Wij willen het beste voor uw klant, die door het dragen van een haarwerk weer vol zelfvertrouwen over straat kan gaan. Wij bieden alle handvatten waarmee u uw naam goed neer kunt zetten.

Daarom bieden wij:

  • Een ruim assortiment
  • Persoonlijke service
  • Goede begeleiding
  • Snelle levering dankzij de grote voorraad
  • Trainingen op hoog niveau
  • Persoonlijk advies

Meer informatie?

Wilt u meer informatie over bijvoorbeeld de begeleiding die Kondor Hair u kan bieden? Neem dan gerust contact met ons op. Onze medewerkers vertellen u er graag meer over. Bellen kan ook via 053 488 44 00.