12 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
 1. Bahama Strick Bent u erkend haarwerkspecialist en reeds klant bij Kondor Hair? Log dan nu in om dit product te bestellen of voor aanvullende informatie.
  6
 2. Lona Strick Bent u erkend haarwerkspecialist en reeds klant bij Kondor Hair? Log dan nu in om dit product te bestellen of voor aanvullende informatie.
  6
 3. Set Ella Bent u erkend haarwerkspecialist en reeds klant bij Kondor Hair? Log dan nu in om dit product te bestellen of voor aanvullende informatie.
  11
 4. Kiona Bent u erkend haarwerkspecialist en reeds klant bij Kondor Hair? Log dan nu in om dit product te bestellen of voor aanvullende informatie.
  6
 5. Turban Lilian Bent u erkend haarwerkspecialist en reeds klant bij Kondor Hair? Log dan nu in om dit product te bestellen of voor aanvullende informatie.
  4
 6. Drop Hat Bent u erkend haarwerkspecialist en reeds klant bij Kondor Hair? Log dan nu in om dit product te bestellen of voor aanvullende informatie.
  3
 7. Baggy Hat Royal Bent u erkend haarwerkspecialist en reeds klant bij Kondor Hair? Log dan nu in om dit product te bestellen of voor aanvullende informatie.
  2
 8. Beret Deluxe Bent u erkend haarwerkspecialist en reeds klant bij Kondor Hair? Log dan nu in om dit product te bestellen of voor aanvullende informatie.
  4
 9. Kele Bent u erkend haarwerkspecialist en reeds klant bij Kondor Hair? Log dan nu in om dit product te bestellen of voor aanvullende informatie.
  4
 10. Nata Bent u erkend haarwerkspecialist en reeds klant bij Kondor Hair? Log dan nu in om dit product te bestellen of voor aanvullende informatie.
  5
 11. Mora Bent u erkend haarwerkspecialist en reeds klant bij Kondor Hair? Log dan nu in om dit product te bestellen of voor aanvullende informatie.
  4

12 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Mutsen

Moet uw klant chemotherapie ondergaan? Bij Kondor Hair vindt u speciale chemo mutsen die uw klant tijdens en na de behandeling kan dragen. Onze chemo mutsen worden gemaakt van zachte materialen en de ademende stoffen zijn goed uit te wassen. Uw klant voelt zich tijdens en na de chemo een stuk zelfverzekerder door middel van een muts. Dit is een makkelijke en comfortabele oplossing voor (tijdelijke) kaalheid.

Chemo mutsen

Kondor Hair heeft een ruim assortiment mutsen beschikbaar. Haaruitval bij bijvoorbeeld chemotherapie heeft grote invloed op het leven van uw klant. In dat geval biedt een muts dan uitkomst. Het hoofd van uw klant wordt niet alleen beschermd tijdens de chemo, maar hij of zij zal zich ook prettiger voelen. Een gewenste oplossing voor zowel volwassenen als kinderen die te maken hebben met haarverlies en kaalheid door chemotherapie.

Ook andere hoofdbedekking

Naast chemo mutsen bieden wij ook een andere oplossing voor (tijdelijke) kaalheid. Kampt uw klant met kaalheid door chemotherapie? Dan kan naast een muts, een pruik of haarwerk ook uitkomst bieden. Wij hebben een zeer divers aanbod beschikbaar, waaronder:

Meer informatie over chemo mutsen

Heeft u vragen of wilt u advies over onze chemo mutsen? Onze ervaren specialisten staan voor u klaar. Neem gerust contact met ons op!

Kondor Hair

Kondor Hair is een groothandel en leverancier van haarwerken, haardelen, toupets en aanverwante producten. We zijn gevestigd in Enschede en leveren aan gecertificeerde haarwerkspecialisten, haarprofessionals en kappers door het hele land.

Passie en service

We willen alleen het beste voor uw klant, die met ons haarwerk weer vol zelfvertrouwen over straat kan gaan. We selecteren onze collectie dan ook met uiterste zorg. Dat betekent dat u bij ons altijd kunt rekenen op een geschikt haarwerk voor uw klant. We hebben een grote passie voor ons vak en al onze medewerkers zijn hoogopgeleid. Service staat bij ons hoog aangeschreven. U kunt als specialist altijd bij ons terecht met elke vraag die u heeft. Wij begeleiden onze klanten van A tot Z.

Contact

Heeft u interesse in een eventuele samenwerking? Lees meer over wat wij voor u kunnen betekenen. Blader op uw gemak door onze collecties om een idee te krijgen van ons aanbod. Wij verzorgen ook semi-maatwerk, maatwerk en persoonlijk, professioneel advies. Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie en advies.

Zichtzendingen | Kondor Hair

Zichtzendingen Kondor Hair

Wij zorgen er graag samen met u voor dat uw klant de juiste modellen kan passen. Graag komen we er met u achter wat de behoeften en wensen van de klant zijn. Deze informatie ontvangen en vragen om zo een prachtige zichtzending aan u op te kunnen sturen. Met een zichtzending kunt u met de klant gaan doorpassen. Deze zichtzending bestaat vaak uit zo'n vijf modellen. U kunt via 3 manieren uw bestelling doorgeven:

Telefonisch

Wij staan 6 dagen per week voor u klaar om met u mee te denken en u te adviseren. Onze haarwerkspecialisten nemen de tijd voor u en kunnen door hun jarenlange ervaring altijd de beste adviezen verlenen.

Online

Naast dat u ons 6 dagen per week telefonisch kunt bereiken, kunt u ook online de bestelling plaatsen. Via de website heeft u de mogelijkheid om een bestelling of een zichtzending te plaatsen. U krijgt hier altijd een reactie op. Wij geven aan wanneer de bestelling verzonden zou kunnen worden.

WhatsApp

Via de WhatsApp functie kunt u foto’s en aanvullende informatie sturen om een bestelling te plaatsen. Wij reageren altijd om de bestellingen te bevestigen. Mochten er nog onduidelijkheden zijn dan zult u dat van ons horen.