Verzorging & Styling

Producten 1-24 van 42

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren
  1. Toppik Large (27,5 gram) Bent u erkend haarwerkspecialist en reeds klant bij Kondor Hair? Log dan nu in om dit product te bestellen of voor aanvullende informatie.
    9

Producten 1-24 van 42

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Haarverzorging- en styling

Bij Kondor Hair verkopen wij naast onze haarwerken, pruiken en haarstukken ook verzorgingsproducten om bijvoorbeeld een pruik mee te wassen. Goede onderhoudsmiddelen zijn onmisbaar om een haarwerk kwalitatief goed en mooi te houden. Wij bieden een ruime collectie aan shampoos, balsems, conditioner en andere producten waarmee elke pruik en elk haarstuk van uw klant perfect verzorgd kan worden en goed in model blijft.

Advies over verzorgingsproducten

Het gebruik van de juiste onderhoudsmiddelen is essentieel om ervoor te zorgen dat een pruik er mooi uitziet, de juiste glans behoudt en in model blijft zitten. Onze specialisten vertellen u graag welke producten u uw klant het beste kunt adviseren. U kunt deze producten eenvoudig bestellen in onze online groothandel. Naast de producten zelf, adviseren wij haarwerkspecialisten over hoe een haarwerk onderhouden moet worden. Hoe houdt uw klant het haarwerk zo lang mogelijk goed? Hoe kan uw klant het haarwerk zonder klachten of problemen blijven dragen? Wij helpen u graag met antwoorden op al uw vragen.

Meer informatie

Wilt u meer weten over het onderhoud van onze pruiken of haarwerken? Of heeft u een andere vraag? Wij adviseren u graag bij het aanschaffen van de juiste verzorgingsproducten voor uw pruik of haarwerk. Neem hiervoor gerust contact met ons op!

Kondor Hair

Kondor Hair is een groothandel en leverancier van haarwerken, haardelen, toupets en aanverwante producten. We zijn gevestigd in Enschede en leveren aan gecertificeerde haarwerkspecialisten, haarprofessionals en kappers door het hele land.

Passie en service

We willen alleen het beste voor uw klant, die met ons haarwerk weer vol zelfvertrouwen over straat kan gaan. We selecteren onze collectie dan ook met uiterste zorg. Dat betekent dat u bij ons altijd kunt rekenen op een geschikt haarwerk voor uw klant. We hebben een grote passie voor ons vak en al onze medewerkers zijn hoogopgeleid. Service staat bij ons hoog aangeschreven. U kunt als specialist altijd bij ons terecht met elke vraag die u heeft. Wij begeleiden onze klanten van A tot Z.

Contact

Heeft u interesse in een eventuele samenwerking? Lees meer over wat wij voor u kunnen betekenen. Blader op uw gemak door onze collecties om een idee te krijgen van ons aanbod. Wij verzorgen ook semi-maatwerk, maatwerk en persoonlijk, professioneel advies. Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie en advies.

Zichtzendingen | Kondor Hair

Zichtzendingen Kondor Hair

Wij zorgen er graag samen met u voor dat uw klant de juiste modellen kan passen. Graag komen we er met u achter wat de behoeften en wensen van de klant zijn. Deze informatie ontvangen en vragen om zo een prachtige zichtzending aan u op te kunnen sturen. Met een zichtzending kunt u met de klant gaan doorpassen. Deze zichtzending bestaat vaak uit zo'n vijf modellen. U kunt via 3 manieren uw bestelling doorgeven:

Telefonisch

Wij staan 6 dagen per week voor u klaar om met u mee te denken en u te adviseren. Onze haarwerkspecialisten nemen de tijd voor u en kunnen door hun jarenlange ervaring altijd de beste adviezen verlenen.

Online

Naast dat u ons 6 dagen per week telefonisch kunt bereiken, kunt u ook online de bestelling plaatsen. Via de website heeft u de mogelijkheid om een bestelling of een zichtzending te plaatsen. U krijgt hier altijd een reactie op. Wij geven aan wanneer de bestelling verzonden zou kunnen worden.

WhatsApp

Via de WhatsApp functie kunt u foto’s en aanvullende informatie sturen om een bestelling te plaatsen. Wij reageren altijd om de bestellingen te bevestigen. Mochten er nog onduidelijkheden zijn dan zult u dat van ons horen.