8 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

8 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Pruikenhouder

Zoekt u een manier om een pruik netjes te bewaren? Wanneer uw klant vaak een pruik draagt is het erg handig om een pruikenhouder in huis te hebben. Bekijk onze pruikenhouders op de website en kijk of er een juiste houder voor uw klant tussen zit.

Pruikenhoofd bestellen

Kondor Hair heeft een piepschuimkop in de collectie om een pruik op te kunnen bergen. De pruikenhouder van piepschuim is erg licht van gewicht en is daardoor gemakkelijk te verplaatsen, maar toch heel stevig. Ideaal om een pruik op te bewaren, maar ook om ze eventueel op te knippen of te kleuren.

De wigtree als pruikenhouder

Naast de piepschuimkop leveren wij ook een wigtree. Deze inklapbare pruikenstandaard heeft een open design waaraan pruiken gemakkelijk en snel drogen. Ook is het een perfecte standaard om een haarwerk op te bewaren.

Meer informatie

Wilt u graag advies over welke pruikenhouder het beste past bij de wensen van uw klant? Neem dan gerust contact op met onze specialisten voor meer informatie en advies. Daarnaast trainen en adviseren wij haarwerkspecialisten zodat zij altijd de beste zorg aan hun klanten leveren en blijven leveren.

Kondor Hair

Kondor Hair is een groothandel en leverancier van haarwerken, haardelen, toupets en aanverwante producten. We zijn gevestigd in Enschede en leveren aan gecertificeerde haarwerkspecialisten, haarprofessionals en kappers door het hele land.

Passie en service

We willen alleen het beste voor uw klant, die met ons haarwerk weer vol zelfvertrouwen over straat kan gaan. We selecteren onze collectie dan ook met uiterste zorg. Dat betekent dat u bij ons altijd kunt rekenen op een geschikt haarwerk voor uw klant. We hebben een grote passie voor ons vak en al onze medewerkers zijn hoogopgeleid. Service staat bij ons hoog aangeschreven. U kunt als specialist altijd bij ons terecht met elke vraag die u heeft. Wij begeleiden onze klanten van A tot Z.

Contact

Heeft u interesse in een eventuele samenwerking? Lees meer over wat wij voor u kunnen betekenen. Blader op uw gemak door onze collecties om een idee te krijgen van ons aanbod. Wij verzorgen ook semi-maatwerk, maatwerk en persoonlijk, professioneel advies. Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie en advies.

Zichtzendingen | Kondor Hair

Zichtzendingen Kondor Hair

Wij zorgen er graag samen met u voor dat uw klant de juiste modellen kan passen. Graag komen we er met u achter wat de behoeften en wensen van de klant zijn. Deze informatie ontvangen en vragen om zo een prachtige zichtzending aan u op te kunnen sturen. Met een zichtzending kunt u met de klant gaan doorpassen. Deze zichtzending bestaat vaak uit zo'n vijf modellen. U kunt via 3 manieren uw bestelling doorgeven:

Telefonisch

Wij staan 6 dagen per week voor u klaar om met u mee te denken en u te adviseren. Onze haarwerkspecialisten nemen de tijd voor u en kunnen door hun jarenlange ervaring altijd de beste adviezen verlenen.

Online

Naast dat u ons 6 dagen per week telefonisch kunt bereiken, kunt u ook online de bestelling plaatsen. Via de website heeft u de mogelijkheid om een bestelling of een zichtzending te plaatsen. U krijgt hier altijd een reactie op. Wij geven aan wanneer de bestelling verzonden zou kunnen worden.

WhatsApp

Via de WhatsApp functie kunt u foto’s en aanvullende informatie sturen om een bestelling te plaatsen. Wij reageren altijd om de bestellingen te bevestigen. Mochten er nog onduidelijkheden zijn dan zult u dat van ons horen.