Haarwerken, haardelen en verzorgingsproducten voor haarprofessionals

BEL VOOR PERSOONLIJK ADVIES: 053 - 488 44 00

Dameshaarstukken

per pagina
per pagina


Haarstukken voor dames

Bent u op zoek naar dameshaarstukken? Kondor Hair levert aan gecertificeerde haarwerkspecialisten en andere haarprofessionals, zoals kappers en zorgverleners. U bestelt uw zichtzending snel en gemakkelijk in onze online groothandel. Eén of meerdere haarstukken gericht (direct) bestellen kan natuurlijk ook. Heeft u hulp nodig?
Wij maken graag een geschikte zichtzending voor u.

Bent u op zoek naar een erkende haarwerkspecialist die u kan adviseren of begeleiden? Kondor Hair brengt u graag in contact met een gecertificeerd haarprofessional bij u in de buurt. Vul hier uw gegevens in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op. Bellen kan natuurlijk ook via 053 - 488 44 00.


Dameshaarstukken van goede kwaliteit

Heeft uw klant last van mannelijke kaalheid, dun haar en weinig tot geen haar bovenop? Een haarstuk kan een passende oplossing zijn. Wij hebben een uitgebreid assortiment confectie-haarstukken voor dames. We leveren daarnaast maatwerk en andere haarwerken, zoals pruike, haarstukken en haardelen. Wij adviseren u graag over welk haarstuk het meest geschikt is voor uw klant. Kwaliteit en service staat bij ons voorop. Mede dankzij onze jarenlange ervaring, hebben we een collectie met haarstukken en pruiken van topkwaliteit samengesteld. Haarwerken die lang goed blijven en prettig dragen.

Waarom Kondor Hair?

Kondor Hair is een gespecialiseerde groothandel en biedt een totaalconcept. U kunt bij ons niet alleen terecht voor de pruiken en haarstukken zelf, maar geven ook advies, trainingen, bij- en nascholing voor certificering, zodat u uw klant perfect kunt (blijven) bedienen, afgestemd op de zorgvraag. Enkele voordelen van Kondor Hair op een rij:

  • Snelle levering
  • Perfecte service
  • Professioneel advies

We denken altijd creatief mee en zoeken naar de beste oplossing voor uw klant. We zijn 6 dagen in de week bereikbaar, van maandag t/m vrijdag tussen 8.30 uur en 17.00 uur en op zaterdag tussen 8.00 uur en 15.30 uur op het telefoonnummer 053 - 488 44 00. Als u op werkdagen voor 16.00 uur bestelt, heeft u de bestelling binnen 24 uur in huis, indien op voorraad.

Meer informatie

In onze online groothandel bestelt u gemakkelijk en snel dameshaarstukken. U kunt zowel een zichtzending aanvragen als een gerichte bestelling doen. U kiest een geschikt haarstuk uit de zichtzending en stuurt de rest weer naar ons terug. Wilt u meer weten? Lees meer over Kondor Hair of neem contact  met ons op.

Over Kondor Hair

Kondor Hair levert een breed assortiment kwalitatief hoogwaardige haarwerken, haardelen en bijbehorende verzorgingsproducten aan dealers in heel Nederland en België. Essentieel hierin is het advies dat wij hierbij leveren, op basis van jarenlange ervaring, kennis van producten en markten.

Meer over Kondor Hair

Heeft u vragen?

Wij helpen u graag!

  053 - 488 44 00

Stel een vraag per email