Haarwerken, haardelen en verzorgingsproducten voor haarprofessionals

BEL VOOR PERSOONLIJK ADVIES: 053 - 488 44 00

Herenpruiken

per pagina
per pagina

Herenpruiken


In dit onderdeel van de website treft u de collectie herenpruiken van Kondor Hair aan. We leveren zowel confectie haarwerken als (semi)maatwerk. U bestelt uw zichtzending of gerichte bestelling direct en eenvoudig in onze online groothandel. Twijfelt u over een model? Onze medewerkers helpen u graag met uw keuze. Neem contact met ons op of maak gebruik van ons stappenplan voor advies op maat.

Bent u op zoek naar een erkende haarwerkspecialist die u kan adviseren of begeleiden? Kondor Hair brengt u graag in contact met een gecertificeerd haarprofessional bij u in de buurt. Vul hier uw gegevens in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op. Bellen kan natuurlijk ook via 053 - 488 44 00.


Zichtzending herenpruiken

U kunt één of meerdere herenpruiken gemakkelijk in onze online groothandel op zicht bestellen. We vullen de bestelling naar wens aan met vergelijkbare pruiken om de kans van slagen te vergroten. Een gerichte bestelling kan natuurlijk ook! De pruiken die u voor 16.00 uur besteld heeft, ontvangt u binnen 24 uur. Deelleveringen of afspraken over een ander tijdstip zijn natuurlijk in overleg mogelijk. We kunnen ook op een tijdstip leveren wanneer het u uitkomt, waarbij per expres leveren ook mogelijk is. Samen met de klant kiest u een pruik, waarna u de rest naar ons terugzendt.

Meer over Kondor Hair

Kondor Hair is een groothandel in haarwerken en haardelen waar snelle, professionele en vriendelijke service voorop staat. We bieden niet alleen pruiken voor mannen, maar ook:

We leveren naast haarwerken en haardelen, ook producten voor het onderhoud ervan. We ondersteunen professionals en haarwerkspecialisten op elk vlak. Zo kunt u bij ons terecht voor advies en begeleiding. Denk hierbij aan advies over het onderhoud van het haarwerk, zodat deze lang goed blijft. We geven ook trainingen en verzorgen bij- en nascholing, zodat u op de hoogte blijft van de laatste ontwikkelingen. Denk hierbij aan basistrainingen, maatwerktrainingen en seminars, maar ook trainingen op wens voor u samengesteld. Wij leren u bijvoorbeeld opmeten, het haarwerk aanpassen, hoe u uw klanten in de diverse moeilijke situaties in hun leven kunt begeleiden en hoe u het confectiehaarwerk op maat kunt maken. 

Welke herenpruik is geschikt?

Elk haarprobleem is anders en elke leefsituatie is anders. Onze professionele, hoog opgeleide medewerkers hebben jarenlange ervaring in het vinden van de beste oplossing voor iedere situatie. Wij adviseren u graag welke herenpruik voor uw klant geschikt is.

Meer weten

Wilt u graag een pruik voor mannen op zicht bestellen? Blader op uw gemak door onze collectie of laat u door ons adviseren. Stuur via dit stappenplan enkele goede foto’s, die gemaakt zijn in daglicht, in, samen met eventuele aanvullende gegevens. Wij selecteren geschikte modellen, die u vervolgens samen met uw klant door kunt passen. Neem gerust contact met ons op als u vragen of opmerkingen heeft.

Over Kondor Hair

Kondor Hair levert een breed assortiment kwalitatief hoogwaardige haarwerken, haardelen en bijbehorende verzorgingsproducten aan dealers in heel Nederland en België. Essentieel hierin is het advies dat wij hierbij leveren, op basis van jarenlange ervaring, kennis van producten en markten.

Meer over Kondor Hair

Heeft u vragen?

Wij helpen u graag!

  053 - 488 44 00

Stel een vraag per email