Haarwerken, haardelen en verzorgingsproducten voor haarprofessionals

BEL VOOR PERSOONLIJK ADVIES: 053 - 488 44 00

Haaruitval bij mannen

 
Haaruitval bij mannen komt veelvuldig voor en is vaak niet gewenst. De oorzaken van het haarverlies lopen uiteen en de behandeling hangt af van de precieze oorzaak. Mogelijke oplossingen zijn haaraanvullingen, toupets of pruiken. Hiermee kunt u weer een volle bos haar creëren, die past bij uw leeftijd en uitstraling.

Oorzaken haaruitval bij mannen

De meest voorkomende vorm van haaruitval bij mannen is over het algemeen erfelijke kaalheid, oftewel alopecia androgenetica. Diffuus haarverlies door stress komt ook voor bij mannen, echter in mindere mate dan bij vrouwen. Daarnaast is pleksgewijze kaalheid, ook wel alopecia areata genoemd, een probleem bij mannen. Hiervan is de oorzaak niet 100% vast te stellen.

Oplossingen bij haarverlies

Haarverlies kan ongewenst zijn, in dat geval kunnen haaraanvullingen of pruiken een oplossing zijn. U kunt daarbij denken aan:

Wanneer u op zoek bent naar een specialist die u hierin kan adviseren of ondersteunen brengen wij u graag in contact met een gecertificeerd haarprofessional bij u in de buurt. Vul hier uw gegevens in en wij nemen contact met u op. U kunt ons bellen op 053 488 44 00.

Over Kondor Hair

Kondor Hair levert een breed assortiment kwalitatief hoogwaardige haarwerken, haardelen en bijbehorende verzorgingsproducten aan dealers in heel Nederland en België. Essentieel hierin is het advies dat wij hierbij leveren, op basis van jarenlange ervaring, kennis van producten en markten.

Meer over Kondor Hair

Heeft u vragen?

Wij helpen u graag!

  053 - 488 44 00

Stel een vraag per email