Haar wordt steeds dunner

Heeft uw klant last van dunner wordend haar? Haar kan onder andere dunner worden door styling met verhitte apparaten, medicatie, chemische behandeling en stress. Ook wordt het haar vaak dunner tijdens hormonale veranderingen. Al deze oorzaken kunnen zowel bij mannen als vrouwen voorkomen. Dit kan uw klant onzeker en ongelukkig maken.

De oorzaken van dunner wordend haar

Het haar van uw klant kan dunner worden door verschillende oorzaken. IJzertekort is daarbij een veelvoorkomende oorzaak. Ook kan het volgen van een extreem dieet ervoor zorgen dat het haar van uw klant dunner wordt. Een oorzaak die vooral niet vergeten moet worden is stress. Dit kan grote invloed hebben op het dunner worden van haar. Langdurig medicijngebruik kan daarnaast ook leiden tot dun haar of zelfs haaruitval. Hetzelfde geldt ook voor bestralingen en chemotherapie ter behandeling van kanker. Ook kan de oorzaak van steeds dunner wordend haar erfelijk bepaald zijn. Deze vorm van haaruitval wordt alopecia androgenetica genoemd.

Behandeling van dun haar

Wordt het haar van uw klant steeds dunner? Dit is een situatie waar veel mensen mee te maken krijgen. In sommige gevallen kan het er zelfs voor zorgen dat hierdoor de hoofdhuid te zien is. Dat kan uw klant erg onzeker en oncomfortabel maken. Wij bieden mooie, natuurlijk ogende haarwerken en pruiken aan als uitkomst. Wij van Kondor Hair zoeken altijd naar de beste oplossing voor uw klant. Wij vormen hét startpunt bij het helpen van klanten met haarverlies.

Professioneel advies

Bel of mail gerust voor advies. Wij zorgen er graag voor dat uw klant binnenkort weer vol zelfvertrouwen over straat gaat. U kunt als specialist altijd bij ons terecht met vragen. Wij begeleiden u van A tot Z. Wilt u uitbreiden of specialiseren? Lees meer over hoe u zorgaanbieder of haarwerkspecialist wordt.