Wat te doen tegen inhammen?

Inhammen staan symbool voor verlies van vitaliteit en beginnende ouderdom. Heeft uw klant ook last van (beginnende) inhammen? Kondor Hair zet graag de mogelijke oplossingen voor u op een rij.

Waarom krijgt uw klant inhammen?

In de meeste gevallen zijn inhammen het eerste teken van androgene of erfelijke kaalheid (alopecia androgenetica) Bij erfelijke kaalheid trekt de haargrens na verloop van tijd terug tot een denkbeeldige lijn tussen de oren. De kruin wordt kaal, maar er blijft wel haar op het achterhoofd en rond de oren.

Onze oplossingen bij inhammen

Inhammen hebben veel invloed op het dagelijks leven en zijn ingrijpend voor zowel mannen als vrouwen. Onze specialisten helpen u graag met een vrijblijvend advies. Wij hebben jarenlange ervaring met het begeleiden van haarwerkspecialisten die klanten helpen met uiteenlopende haarproblemen, waaronder inhammen. Onze benadering is erg persoonlijk. Samen met u zoeken wij naar de beste oplossing voor uw klant. Wenst uw klant graag zijn of haar inhammen op te vullen? Denk dan aan haar op maat, zoals op maat gemaakte pruiken of haarwerken voor vrouwen of mannen. Heeft u advies nodig over de situatie van uw klant? Dan staan wij voor u klaar!

Haarwerken of pruiken

Wanneer uw klant last heeft van inhammen bieden haaraanvullingen of pruiken vaak een passende oplossing om deze inhammen te verbergen. Kondor Hair levert een compleet pakket aan haarstukken, zoals:

Wij bespreken alles wat u wilt weten en natuurlijk de mogelijke oplossingen. Wij willen het beste voor u en uw klant! Heeft u vragen? Neem gerust contact met ons op!