Haarwerken

17 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
 1. Sienna Bent u erkend haarwerkspecialist en reeds klant bij Kondor Hair? Log dan nu in om dit product te bestellen of voor aanvullende informatie.
  32
 2. Blake Bent u erkend haarwerkspecialist en reeds klant bij Kondor Hair? Log dan nu in om dit product te bestellen of voor aanvullende informatie.
  29
 3. Kim Bent u erkend haarwerkspecialist en reeds klant bij Kondor Hair? Log dan nu in om dit product te bestellen of voor aanvullende informatie.
  31
 4. Jennifer Bent u erkend haarwerkspecialist en reeds klant bij Kondor Hair? Log dan nu in om dit product te bestellen of voor aanvullende informatie.
  7
 5. Angie Bent u erkend haarwerkspecialist en reeds klant bij Kondor Hair? Log dan nu in om dit product te bestellen of voor aanvullende informatie.
  32
 6. Carrie Bent u erkend haarwerkspecialist en reeds klant bij Kondor Hair? Log dan nu in om dit product te bestellen of voor aanvullende informatie.
  31
 7. Gwyneth Bent u erkend haarwerkspecialist en reeds klant bij Kondor Hair? Log dan nu in om dit product te bestellen of voor aanvullende informatie.
  26
 8. Positano Bent u erkend haarwerkspecialist en reeds klant bij Kondor Hair? Log dan nu in om dit product te bestellen of voor aanvullende informatie.
  8
 9. Ravello Bent u erkend haarwerkspecialist en reeds klant bij Kondor Hair? Log dan nu in om dit product te bestellen of voor aanvullende informatie.
  8
 10. Anne Bent u erkend haarwerkspecialist en reeds klant bij Kondor Hair? Log dan nu in om dit product te bestellen of voor aanvullende informatie.
  29
 11. Bowie Bent u erkend haarwerkspecialist en reeds klant bij Kondor Hair? Log dan nu in om dit product te bestellen of voor aanvullende informatie.
  38
 12. Jenny Bent u erkend haarwerkspecialist en reeds klant bij Kondor Hair? Log dan nu in om dit product te bestellen of voor aanvullende informatie.
  30
 13. Vanessa Bent u erkend haarwerkspecialist en reeds klant bij Kondor Hair? Log dan nu in om dit product te bestellen of voor aanvullende informatie.
  29
 14. Blair Bent u erkend haarwerkspecialist en reeds klant bij Kondor Hair? Log dan nu in om dit product te bestellen of voor aanvullende informatie.
  33
 15. Evan Bent u erkend haarwerkspecialist en reeds klant bij Kondor Hair? Log dan nu in om dit product te bestellen of voor aanvullende informatie.
  31
 16. Kristen Bent u erkend haarwerkspecialist en reeds klant bij Kondor Hair? Log dan nu in om dit product te bestellen of voor aanvullende informatie.
  41
 17. Kristi Bent u erkend haarwerkspecialist en reeds klant bij Kondor Hair? Log dan nu in om dit product te bestellen of voor aanvullende informatie.
  34

17 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Jon Renau pruiken 

Kondor Hair is een groothandel in haarwerken en exclusief leverancier van Jon Renau pruiken in Nederland. Jon Renau is een Amerikaans merk met pruiken, toppers & verzorgingproducten van de hoogste kwaliteit. Door middel van trendy kleuren en mooie modellen is Jon Renau erg geliefd onder velen die een haarwerk dragen.

Wilt u als haarwerksalon Jon Renau pruiken aan uw klanten leveren? Neem dan contact met ons op via het contactformulier of bel ons op telefoonnummer 053 - 488 44 00.

Bent u consument en op zoek naar een Jon Renau pruik? Dan verwijzen wij u graag door naar een salon bij u in de buurt die Jon Renau levert. 

Bijzondere Jon Renau pruiken in de mooiste kleuren

Elke Jon Renau pruik wordt in een breed scala kleuren gemaakt. Zo staan de verschillende kleurcodes van Jon Renau elk voor een 'color family'. Elke color family heeft zijn eigen kleuropbouw met bijvoorbeeld 20% highlights (H), 33% highlights (RH), dikkere highlights (FS) of een root (S). Deze opbouw van kleuren zorgt voor het meest natuurlijke kleurresultaat dat er met een pruik behaald kan worden. 

Jon Renau pruiken van echt haar zijn ook verkrijgbaar in RN kleuren. Deze 'Renau Natural Colors' zijn speciale kleuren zonder extra kleurtoevoeging. Alleen RN kleuren kunnen door haarwerksalons bewerkt worden. 

Smart Lace Human Hair 

De Smart Lace Human Hair collectie van Jon Renau is de crème de la crème onder pruiken met een lace front. Om het aantal stylingsmogelijkheden te maximaliseren is de haarlijn van elke pruik handgeknoopt op een kanten lace base, wat deze ready to wear maakt. Door de perfecte pasvorm en uitlijning met de haarlijn is de Smart Lace collectie praktisch onzichtbaar.

De Jon Renau pruiken uit de Smart Lace Human Hair collectie zijn gemaakt van de fijnste kwaliteit Remy Human Hair, met natuurlijke kracht en lange houdbaarheid. Ze kunnen worden gevlochten, gekruld, gestijld en met hitte worden bewerkt om elke look te creëren. Onder andere de Blake, Kim, Sienna en Carrie zijn verkrijgbaar in de Smart Lace Human Hair collectie. 

Kondor Hair

Kondor Hair is een groothandel en leverancier van haarwerken, haardelen, toupets en aanverwante producten. We zijn gevestigd in Enschede en leveren aan gecertificeerde haarwerkspecialisten, haarprofessionals en kappers door het hele land.

Passie en service

We willen alleen het beste voor uw klant, die met ons haarwerk weer vol zelfvertrouwen over straat kan gaan. We selecteren onze collectie dan ook met uiterste zorg. Dat betekent dat u bij ons altijd kunt rekenen op een geschikt haarwerk voor uw klant. We hebben een grote passie voor ons vak en al onze medewerkers zijn hoogopgeleid. Service staat bij ons hoog aangeschreven. U kunt als specialist altijd bij ons terecht met elke vraag die u heeft. Wij begeleiden onze klanten van A tot Z.

Contact

Heeft u interesse in een eventuele samenwerking? Lees meer over wat wij voor u kunnen betekenen. Blader op uw gemak door onze collecties om een idee te krijgen van ons aanbod. Wij verzorgen ook semi-maatwerk, maatwerk en persoonlijk, professioneel advies. Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie en advies.

Zichtzendingen | Kondor Hair

Zichtzendingen Kondor Hair

Wij zorgen er graag samen met u voor dat uw klant de juiste modellen kan passen. Graag komen we er met u achter wat de behoeften en wensen van de klant zijn. Deze informatie ontvangen en vragen om zo een prachtige zichtzending aan u op te kunnen sturen. Met een zichtzending kunt u met de klant gaan doorpassen. Deze zichtzending bestaat vaak uit zo'n vijf modellen. U kunt via 3 manieren uw bestelling doorgeven:

Telefonisch

Wij staan 6 dagen per week voor u klaar om met u mee te denken en u te adviseren. Onze haarwerkspecialisten nemen de tijd voor u en kunnen door hun jarenlange ervaring altijd de beste adviezen verlenen.

Online

Naast dat u ons 6 dagen per week telefonisch kunt bereiken, kunt u ook online de bestelling plaatsen. Via de website heeft u de mogelijkheid om een bestelling of een zichtzending te plaatsen. U krijgt hier altijd een reactie op. Wij geven aan wanneer de bestelling verzonden zou kunnen worden.

WhatsApp

Via de WhatsApp functie kunt u foto’s en aanvullende informatie sturen om een bestelling te plaatsen. Wij reageren altijd om de bestellingen te bevestigen. Mochten er nog onduidelijkheden zijn dan zult u dat van ons horen.