Toppers

16 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
 1. Top This 12" Bent u erkend haarwerkspecialist en reeds klant bij Kondor Hair? Log dan nu in om dit product te bestellen of voor aanvullende informatie.
  23
 2. Top This 8" Bent u erkend haarwerkspecialist en reeds klant bij Kondor Hair? Log dan nu in om dit product te bestellen of voor aanvullende informatie.
  23
 3. Top Style HH 18" Bent u erkend haarwerkspecialist en reeds klant bij Kondor Hair? Log dan nu in om dit product te bestellen of voor aanvullende informatie.
  21
 4. Top Style 12" Bent u erkend haarwerkspecialist en reeds klant bij Kondor Hair? Log dan nu in om dit product te bestellen of voor aanvullende informatie.
  21
 5. Top Full 12" Bent u erkend haarwerkspecialist en reeds klant bij Kondor Hair? Log dan nu in om dit product te bestellen of voor aanvullende informatie.
  21
 6. Top Form 18" Bent u erkend haarwerkspecialist en reeds klant bij Kondor Hair? Log dan nu in om dit product te bestellen of voor aanvullende informatie.
  19
 7. 728 Top Form 12" Bent u erkend haarwerkspecialist en reeds klant bij Kondor Hair? Log dan nu in om dit product te bestellen of voor aanvullende informatie.
  15
 8. Easipart French 18" Bent u erkend haarwerkspecialist en reeds klant bij Kondor Hair? Log dan nu in om dit product te bestellen of voor aanvullende informatie.
  22
 9. EasiCrown HH 18" Bent u erkend haarwerkspecialist en reeds klant bij Kondor Hair? Log dan nu in om dit product te bestellen of voor aanvullende informatie.
  21
 10. easiCrown HH 12" Bent u erkend haarwerkspecialist en reeds klant bij Kondor Hair? Log dan nu in om dit product te bestellen of voor aanvullende informatie.
  23
 11. 743A TOP FORM 8" Bent u erkend haarwerkspecialist en reeds klant bij Kondor Hair? Log dan nu in om dit product te bestellen of voor aanvullende informatie.
  18
 12. 734 EasiPart 18" Bent u erkend haarwerkspecialist en reeds klant bij Kondor Hair? Log dan nu in om dit product te bestellen of voor aanvullende informatie.
  22
 13. Easipart XL 18 Bent u erkend haarwerkspecialist en reeds klant bij Kondor Hair? Log dan nu in om dit product te bestellen of voor aanvullende informatie.
  23
 14. Easipart XL 12" Bent u erkend haarwerkspecialist en reeds klant bij Kondor Hair? Log dan nu in om dit product te bestellen of voor aanvullende informatie.
  18
 15. Top Full 18" Bent u erkend haarwerkspecialist en reeds klant bij Kondor Hair? Log dan nu in om dit product te bestellen of voor aanvullende informatie.
  21

16 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Jon Renau toppers

Haarverlies is nooit gemakkelijk, maar dat mag niet betekenen dat hiermee ook alle stijl verloren gaat. Jon Renau toppers zijn voor elk haarprobleem een trendy oplossing voor vrouwen die te maken hebben met haarverlies. Kondor Hair is een groothandel in haarwerken, haarstukken & verzorgingsproducten die exclusief in Nederland Jon Renau toppers levert aan haarwerkwerksalons. 

Wilt u als haarwerksalon Jon Renau toppers aan uw klanten leveren? Neem dan contact met ons op via het contactformulier of bel ons op telefoonnummer 053 - 488 44 00.

Bent u consument en op zoek naar een Jon Renau topper? Dan verwijzen wij u graag door naar een salon bij u in de buurt die Jon Renau levert. 

Jon Renau toppers voor elk probleemgebied

Voor elke fase van haarverlies bij vrouwen, van beginnend tot midden-gevordend, is er in de Jon Renau topper collectie een haarstuk dat naadloos aansluit op het eigen haar. Jon Renau toppers zijn gemaakt voor verschillende probleemgebieden, zoals de kruin, de bovenkant, frontaal of voor volledige dekking op de top. 

Jon Renau toppers zijn verkrijgbaar in remy human hair, synthetisch haar en hittebestendige vezel en maken het mogelijk voor elke vrouw om de perfecte textuur, kleur, lengte en dekking te vinden. Voor elke gewenste look en stijl is er een geschikte topper van Jon Renau verkrijgbaar die voldoet aan alle wensen. Een Jon Renau topper is een gemakkelijke en natuurlijke manier om volume te geven aan fijn en dun haar. 

Kondor Hair

Kondor Hair is een groothandel en leverancier van haarwerken, haardelen, toupets en aanverwante producten. We zijn gevestigd in Enschede en leveren aan gecertificeerde haarwerkspecialisten, haarprofessionals en kappers door het hele land.

Passie en service

We willen alleen het beste voor uw klant, die met ons haarwerk weer vol zelfvertrouwen over straat kan gaan. We selecteren onze collectie dan ook met uiterste zorg. Dat betekent dat u bij ons altijd kunt rekenen op een geschikt haarwerk voor uw klant. We hebben een grote passie voor ons vak en al onze medewerkers zijn hoogopgeleid. Service staat bij ons hoog aangeschreven. U kunt als specialist altijd bij ons terecht met elke vraag die u heeft. Wij begeleiden onze klanten van A tot Z.

Contact

Heeft u interesse in een eventuele samenwerking? Lees meer over wat wij voor u kunnen betekenen. Blader op uw gemak door onze collecties om een idee te krijgen van ons aanbod. Wij verzorgen ook semi-maatwerk, maatwerk en persoonlijk, professioneel advies. Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie en advies.

Zichtzendingen | Kondor Hair

Zichtzendingen Kondor Hair

Wij zorgen er graag samen met u voor dat uw klant de juiste modellen kan passen. Graag komen we er met u achter wat de behoeften en wensen van de klant zijn. Deze informatie ontvangen en vragen om zo een prachtige zichtzending aan u op te kunnen sturen. Met een zichtzending kunt u met de klant gaan doorpassen. Deze zichtzending bestaat vaak uit zo'n vijf modellen. U kunt via 3 manieren uw bestelling doorgeven:

Telefonisch

Wij staan 6 dagen per week voor u klaar om met u mee te denken en u te adviseren. Onze haarwerkspecialisten nemen de tijd voor u en kunnen door hun jarenlange ervaring altijd de beste adviezen verlenen.

Online

Naast dat u ons 6 dagen per week telefonisch kunt bereiken, kunt u ook online de bestelling plaatsen. Via de website heeft u de mogelijkheid om een bestelling of een zichtzending te plaatsen. U krijgt hier altijd een reactie op. Wij geven aan wanneer de bestelling verzonden zou kunnen worden.

WhatsApp

Via de WhatsApp functie kunt u foto’s en aanvullende informatie sturen om een bestelling te plaatsen. Wij reageren altijd om de bestellingen te bevestigen. Mochten er nog onduidelijkheden zijn dan zult u dat van ons horen.