Advies voor zorgaanbieders

Begeleiding

Als zorgaanbieder krijgt u veel vragen van uw klanten over een haarwerk. Het begint natuurlijk met de keuze van een passend haarwerk. Verder krijgt u uiteenlopende vragen over bijvoorbeeld het dragen ervan, het bevestigen, het onderhouden en ga zo maar door. Goede ondersteuning op dit gebied van een specialist is dan ook heel erg belangrijk.

Experts

De medewerkers van Kondor Hair zijn experts op het gebied van haarwerken en haarstukken. U kunt 6 dagen in de week van maandag t/m vrijdag tussen 8:30 uur tot 17:00 uur en op zaterdag van 8:00 uur tot 15:30 uur bij ons terecht voor ondersteuning en vragen. Wij blijven continu op de hoogte van al het nieuws op ons vakgebied. Van nieuwe of verbeterde vezels. Van nieuwe merken en collecties, maar ook van de ontwikkeling van pruiken en de verbetering van de kwaliteit ervan.  

Trainingen

Om te blijven voldoen aan de voorwaarden van de ANKO of de SEMH als gecertificeerd leverancier, wordt u jaarlijks getoetst. Kondor Hair geeft trainingen, waarin wij u alle kennis bijbrengen die u nodig heeft om te kunnen slagen en om uw certificering te behouden. Ook verzorgen wij trainingen op maat. Bekijk ons aanbod trainingen.

Waarom Kondor Hair?

Onze dienstverlening kenmerkt zich door:

  • Goede service en maatwerk
  • Snelle levering
  • Perfecte bereikbaarheid

Ook als u hulp nodig heeft met de keuze van een geschikt haarwerk, helpen wij u graag. Op basis van enkele foto’s die u ons toestuurt, inclusief belangrijke aanvullende gegevens, stellen wij een zichtzending voor u samen. Neem gerust contact met ons op!

EASI HAIR by Kondor Hair 

Kondor Hair heeft haar eigen methode ontwikkeld waarbij wij zorg dragen voor het proces van uw cliënt: vanaf intake tot nazorg. Ons EASI HAIR-concept staat voor een krachtige & leerzame samenwerking waarbij wij begeleiden en adviseren in de volledige client journey. Benieuwd naar dit concept? Lees hier meer.