Dameshaarstukken op maat - HVP

Wij zien de afgelopen jaren de vraag en verkoop in haarstukken voor bovenop het hoofd bij de jongere dames extreem stijgen.

De doelgroep hiervoor is: dames met klachten over haaruitval / dames die al lange periode met (te) dun haar lopen / weinig tot geen haar bovenop hebben /erfelijke kaalheid / pilgebruik / jarenlang geverfd haar / haaruitval door medicijngebruik / stress / hormonen / zwangerschap / menopauze ect.

U herkent bovenstaande eigenschappen, kent misschien al mensen die bovenstaande klachten hebben of ziet dit bij bestaande klanten bij u in de salon. Het dragen van een haarstuk biedt de oplossing om dit te verbergen en weer vol zelf vertrouwen door het leven te gaan. Het haarstuk word bevestigd op een manier zodat de klant er vrij in is om deze af te zetten wanneer ze wil. Dit biedt ook de mogelijkheid om de hoofdhuid goed te verzorgen (bijv. als iemand onder behandeling is bij een dermatoloog) en het haarwerk niet altijd te hoeven dragen. Het haarstuk wordt bevestigd aan het eigen haar, zodat geheel onbezorgd het haarstuk gedragen kan worden zonder te verschuiven.

Aan het einde van de dag ontvangt u, na succesvolle deelname, een certificaat van deze gevolgde training.

Beschikbare data

  • Do. 10 oktober 2019
  • Woe. 12 februari 2020
  • Woe. 15 april 2020
  • Woe. 17 juni 2020
  • Woe. 21 oktober 2020

Wilt u deelnemen aan de Dameshaarstukken (HVP) training?
Neem dan contact op via 053 - 488 44 00

Schrijf je in!