Extreem haarverlies

Is uw klant bij u gekomen met grote zorgen over veel of extreem haarverlies? Bij ons kunt u altijd rekenen op een geschikt haarwerk voor uw klant. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie en advies.

De gevolgen van veel haaruitval

Heeft uw klant u laten weten dat hij/zij veel last heeft van plotselinge haaruitval? Zowel mannen, vrouwen als kinderen krijgen soms te maken met extreem haarverlies. De gevolgen van haaruitval hebben een grote impact op het dagelijks leven van uw klant. Het is een ingrijpende gebeurtenis. Als gevolg durven mensen die last hebben van haaruitval soms niet meer de straat op te gaan. Ze verbergen hun dunne haar (of kale plekken) door hoeden en petten te dragen.

De oorzaken van haar verlies

Haaruitval kan verschillende oorzaken hebben. Deze oorzaken kunnen een hele duidelijke verklaring hebben, zoals chemobehandelingen, maar deze oorzaken kunnen helaas ook minder duidelijk zijn. Verder herkennen wij:

  • Haaruitval door medicijngebruik
  • Haaruitval door slechte voeding
  • Haaruitval veroorzaakt door stress (telogeen effluvium)
  • Haarziektes, zoals alopecia

Hormonale schommelingen leiden soms ook tot haarverlies bij vrouwen. Erfelijk haarverlies wordt meestal pas opgemerkt in de loop der tijd. Het haarverlies verloopt in dit geval geleidelijk.  

Speciale wensen bij haarverlies

Wordt uw klant geconfronteerd met haarverlies? Bij Kondor Hair willen wij alleen het beste voor uw klant. Wij zorgen ervoor dat uw klant met ons haarwerk weer vol zelfvertrouwen door het leven gaat. Naast confectiepruiken en haarwerken van synthetisch en echt haar, levert Kondor Hair ook maatwerken aan. U als haarwerkspecialist meet een pruik of haarwerk aan en zorgt ervoor dat deze perfect past bij uw klant. Vervolgens leveren wij het maatwerk precies in de maat, kleur en lengte zoals u besproken heeft.

Kondor Hair als basis bij haarproblemen

Wij leveren haarwerken en haarstukken aan haarwerkprofessionals door heel Nederland. Het team van Kondor Hair bestaat uit hoogopgeleide medewerkers en hebben mede door jarenlange ervaring een grote passie voor het vak. Wij zijn bekend met de oorzaken en gevolgen van ernstig haarverlies. Hierover informeren en adviseren wij u graag, zodat u de beste zorg aan uw klant kan blijven leveren. Bij ons kunt u terecht voor:

  • Helder en duidelijk advies voor u en uw klanten
  • Trainingen voor haarwerkspecialisten
  • Hoge kwaliteit en snelle service

Wilt u meer weten? Kom gerust een keer bij ons langs of neem contact op met één van onze medewerkers.